Η Μικαέλα Φωτιάδη ξέσπασε δημόσια: Για ποιο λόγο κατηγορεί την παραγωγή του GNTM; [pic]

Η Μικαέλα Φωτιάδη ξέσπασε δημόσια: Για ποιο λόγο κατηγορεί την παραγωγή του GNTM; [pic] | tlife.gr

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι ένα από τα κορίτσια του GNTM που ξεχώρισαν για την δυναμική παρουσία τους στο παιχνίδι. Η έντονη προσωπικότητά της και τα καυστικά της σχόλια αποτέλεσαν πολλές φορές την αιτία για παρεξηγήσεις και εντάσεις μεταξύ των κοριτσιών. Η αλήθεια είναι ότι πέρα από τις δύο φίλες της, Εύη και Μέγκι, τα υπόλοιπα κορίτσια δεν της έδειχναν ιδιαίτερη αδυναμία.

Μπορεί το ξανθό μοντέλο να αποχώρισε στο επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας, όμως μέχρι πρότινος δεν είχε κάνει κάποια αναφορά στο reality μόδας. Πριν λίγες ώρες όμως, η Μικαέλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία από τις φωτογραφίες της που κέρδισε θετικά σχόλια, γράφοντας: ««Ο φωτογράφος είπε οτι ειμαι η καλύτερη και να πάρετε όλες παράδειγμα απο εμένα» …( δεν το είπα έτσι αυτό.. α ρε «κόψε-ράψε»…) #ΓελάειΟκόσμος #ΓελάωΚαιΕγώ😂😂😅😘 #gntm #greecesnexttopmodel#MamaMika #qmm».

Η πρώην παίκτρια κατηγορεί την παραγωγή του GNTM ότι έκαναν μοντάζ στις δηλώσεις της και ότι δεν είπε ποτέ ακριβώς την συγκεκριμένη ατάκα.Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο σχόλιο είχε σχολιαστεί αρνητικά από τα υπόλοιπα κορίτσια και είχε αποτελέσει ακόμα έναν λόγο, ώστε να μην την συμπαθούν.

Δες την φωτογραφία της συγκεκριμένης εβδομάδας:

READ more