Η Πριγκίπισα Νταιάνα ντύθηκε άνδρας και πήγε σε gay bar!

Όλα έγιναν το 1988 όταν η Νταιάνα ήταν μόλις 27 ετών. Η αδικοχαμένη Πριγκίπισα, βγήκε με τον φίλο της Φρέντι Μέρκιουρι και πήγαν σε ένα από τα πιο διαβόητα gay bar του Λονδίνου, το Royal Vauxhall Tavern.

Αποκαλύπτονται στο βιβλίο της φίλης της Νταιάνας Κλεο Ροκος, η οποία ήταν επίσης στην παρέα αυτή.
Όπως περιγράφει στο βιβλίο της, η Νταιάνα, ο Φρεντι Μερκιουρι η συγγραφέας και ο τηλεοπτικός αστέρας, Κενι Εβερετ αποφάσισαν ένα βράδυ να βγουν για ποτό.

Η Νταιάνα τους ρώτησε ποια είναι τα σχέδιά τους για το βράδυ και της είπαν ότι θα πάνε στο gay bar Royal Vauxhall Tavern. Τους είπε ότι θέλει να πάει μαζί τους.
Πως όμως θα περνούσε απαρατήρητη η πριγκίπισα της Ουαλίας; Έτσι αποφάσισαν να την ντύσουν άνδρα. Και πήγαν και περασαν και καλά και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα! Η Νταιάνα ήπιε ένα ποτήρι κρασί και μια μπύρα και στο τέλος της βραδιάς την άφησαν έξω από το παλάτι του Κενσινγκτον…
Όπως γράφει επίσης στο βιβλίο της η Ροκος, όλη η παρέα και η Νταιάνα μαζί, μαζεύονταν τα βράδια στο σπίτι του Κενι Εβερετ και έβλεπαν όλοι μαζί τα «Χρυσά Κορίτσια» που ήταν από τις πιο δημοφιλείς κωμικές σειρές της εποχής.
Διάβασε ειδήσεις από όλο τον κόσμο στο Newsit

Read More

And More