Η πρώτη ανάρτηση του Αλέξανδρου Σήαρς μετά την αποχώρησή του από το Nomads!

Η πρώτη ανάρτηση του Αλέξανδρου Σήαρς μετά την αποχώρησή του από το Nomads! | tlife.gr

Ένας από τους τρεις παίκτες που αποχώρησαν από το Nomads είναι ο Αλέξανδρος Σήαρς. Στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής, ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, τα οποία καθόρισαν ποιοι παίκτες συνεχίζουν στο παιχνίδι και ποιοι αποχωρούν. Έτσι στην ένωση των δύο ομάδων, από το ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησαν ο Αλέξανδρος Σήαρς, ο Ορέστης Τσάνγκ και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Κατά συνέπεια ο Αλέξανδρος Σήαρς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ετοίμασε βαλίτσες για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Σήαρς είναι προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης και κατάγεται από την Αθήνα. Έχει σπουδάσει Αθλητικές Επιστήμες στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει διακριθεί με την ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου του Bangor. Επίσης έχει ασχοληθεί με την ορειβασία, την άρση βαρών, το στίβο, το crossfit, και το american football. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την καλλισθενική γυμναστική. Είναι αθλητικός τύπος και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να γυμνάζεται. Το Nomads σίγουρα για εκείνον ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι, o Αλέξανδρος Σήαρς θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του από τη Μαδαγασκάρη και έγραψε: “-14kg αλλά γεμάτος τόνους χαρά! Τι εμπειρία! Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη! The time is now. See you soon Greece!”

Μπορεί οι συνθήκες που αντιμετώπισε να ήταν δύσκολες και να εξαντλήθηκε σωματικά, αλλά είναι χαρούμενος για την εμπειρία και ανυπομονεί να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

READ more