Η πρώτη φωτογραφία της κόρης των Brangelina από την ταινία που παίζει με την μαμά της!

Βλέποντας την Vivienne Pitt το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το πόσο όμορφο κοριτσάκι είναι. Γνωρίζοντας ότι είναι η κόρης της Angelina Jolie και του Brad Pitt καταλαβαίνεις γιατί! Η μικρή κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο πλευρό της διάσημης μαμάς της και την ταινία Maleficent.

Η επιστροφή της Angelina Jolie στην μεγάλη οθόνη γίνεται με έναν ρόλο έκπληξη αφού θα ενσαρκώσει το ρόλο της Μάγισσας που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη και θα καθηλώσει το κοινό.

Στο ρόλο της Ωραίας Κοιμωμένης θα απολαύσουμε την αιθέρια Elle Fanning ενώ στις σκηνές που η πριγκίπισσα είναι μικρή θα δούμε την Vivienne.

Το Maleficent διηγείται την άγνωστη – και διαφωτιστική – ιστορία της πιο εμβληματικής Κακιάς της ιστορίας του Disney. Πρόκειται για την Μάγισσα που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη στην αριστουργηματική ταινία του 1959 και στην οποία δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να αποκαλύψει πώς έφθασε μέχρι εκεί.

Κυκλοφόρησε από τη Disney και η πρώτη επίσημη φωτογραφία που δείχνει την Vivienne μαζί με την μαμά της.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 29 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Feelgood σε 3D. Η σκηνοθεσία του βραβευμένου με 2 Oscars για την καλλιτεχνική διεύθυνση των “Avatar” και “Alice in Wonderland”, Robert Stromberg, υπόσχεται μια επική και θεαματική ταινία για όλη την οικογένεια.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο και η ζωή της είναι ειδυλλιακή. Μέχρι που η ειρήνη στη χώρα διαταράσσεται, όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο. Προδομένη η Maleficent, γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί την νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά. Στην πορεία, όμως, η Maleficent θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας της Maleficent.

Δες το trailer!

Read More

And More