Η Σ. Καλλή μίλησε στο TLIFE για όσα ακούγονται για τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ!

Tις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Σουλτάν Αλ Σαούντ, να έχει δείξει ενδιαφέρον για την τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή και να θέλει να την επισκεφτεί στο μαγαζί που τργουδάει.

Τι απαντά η ίδια στο TLIFE για όσα ακούγονται; Θέλει να τον γνωρίσει; Πώς ήταν τα παιδικά της χρόνια στη Σαουδική Αραβία;

Η Στέλλα αποκάλυψε στο TLIFE: “Δεν ξέρω προσωπικά τον Αλ Σαούντ και δεν ξέρω πραγματικά αν ισχύoυν όλα αυτά έτσι ακριβώς. Έχει ακουστεί ότι θέλει να έρθει στο μαγαζί κλπ αλλά κι εγώ το διάβασα στο διαδίκτυο… Αυτό που γράφτηκε για τη μεσολάβηση του οικονομικού σύμβουλου του πατέρα μου, δεν ισχύει σίγουρα, γιατί βρίσκεται σε διαφορετική χώρα από αυτή του πρίγκιπα. Ο Αλ Σαούντ είναι στη Σαουδική Αραβία απ’όσο γνωρίζω και ο μπαμπάς μου εργάζεται στα Aραβικά Εμιράτα… Δεν έχουν σχέση, δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει…

“Εγώ έχω ακούσει ότι ήθελε να έρθει, ότι έχει ακούσει το τραγούδι μου κι έχει δει το video μου. Από εκεί και πέρα αν έρθει εγώ θα χαρώ πάρα πολύ να τον γνωρίσω… Κάποια έγκυρη πηγή που να μου το έχει μεταφέρει δεν υπάρχει.

Η Στέλλα έζησε τα πρώτα της χρόνια στη Σαουιδική Αραβία. Τι θυμάται από αυτά τα παιδικά της χρόνια; “Ήμουν από δύο μηνών μέχρι 8 χρονών περίπου… Δευτέρα Δημοτικού… Θυμάμαι αρκετά, ήταν όμορφα χρόνια, κάναμε και παρέα με πολλούς Έλληνες, ωραία χώρα για να τη δει κανείς.

Θα άντεχε το καθεστώς της χώρας αυτής ώστε να παντρευόταν κάποιον άντρα από εκεί; Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το άντεχα. Ο ρόλος της γυναίκας εκεί είναι σε πολύ δεύτερη μοίρα. Δεν τις προσέχουν καθόλου, τις κακομεταχειρίζονται… Aκούω διάφορα. Τη γυναίκα την έχουν σαν κατοικίδιο, δυστυχώς.

Γνώριζε τον Αλ Σαούντ πριν από αυτά τα δημοσιεύματα; “Όχι, δεν τον ήξερα… Γενικότερα θα ήθελα πάρα πολύ, να τον γνωρίσω, να τον δω, να πάρει και τον Παναθηναϊκό…” (γέλια)

Πάντως σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τα λεγόμενα του γραμματέα του πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπάσεμ, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊακό, στις 5 Ιανουρίου. Άρα σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο με την Στέλλα όλα θα φανούν αν θα δούμε τον Σουλτάν Αλ Σαούντ στα πρώτα τραπέζια του Vox.

Read More

And More