Η Σάνεν Ντόχερτι εξακολουθεί να παλεύει με τον καρκίνο: «Δεν θέλω να με θεωρούν ξεγραμμένη»

Η Σάνεν Ντόχερτι δίνει μάχη με τον καρκίνο και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο, η πασίγνωστη ηθοποιός δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή της.

Η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning America και αναφέρθηκε στην δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, συγκλονίζοντας με τα λόγια της. Όπως δηλώνει η ίδια δεν θέλει ο κόσμος να την θεωρεί «ξεγραμμένη» μόνο και μόνο επειδή περνάει αυτή τη δύσκολη περιπέτεια.

«Παλεύω για την ζωή μου, δεν θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω. Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα, επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά η Σάνεν Ντόχερτι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando)

 

«Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μία διάγνωση τετάρτου σταδίου και τους ξεγράφουν, νομίζοντας πως δεν θα μπορούν να εργαστούν ή να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που θέλω είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος», εξήγησε η διάσημη ηθοποιός.

 

«Αντιμετωπίζω την κάθε μου ημέρα σαν δώρο, είμαι πολύ απασχολημένη αυτό το διάστημα με το να ζω».

Read More

And More