Η Σοφία Μπεκατώρου στη Σάσα Σταμάτη: “Δεν μπορούσα να το πω νωρίτερα”

Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε μια νέα εξομολόγηση στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time. Η Ολυμπιονίκης, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις περί σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, εξήγησε γιατί το είπε τώρα και όχι πριν από περίπου δύο δεκαετίες που συνέβη.

Διάβασε επίσης εδώ: Σοφία Μπεκατώρου: Οι ένδοξες στιγμές, ο θάνατος της αδερφής της από καρκίνο, τα δύο παιδιά και το διαζύγιο

«Είμαι συγκλονισμένη και είμαι πολύ ευτυχισμένη που βλέπω ότι ο κόσμος είναι πραγματικά ευαισθητοποιημένος. Έχει τη διάθεση να ζήσει σε μια πιο υγιή κοινωνία που όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα ξεκίνημα για μια μεγάλη αλλαγή και να νιώθουμε πιο ασφαλείς. Περιβάλλοντα όπως ο αθλητισμός να έχουν την υγιή μορφή τους και να τα απολαμβάνουμε, να βάζουμε τα παιδιά μας μέσα στο αθλητικό κίνημα. Να δημιουργήσουμε φορείς αλλά και τρόπους, ώστε κανένας να μη νιώθει μόνος και να μη φοβάται. Να μην υπάρχει αυτή η κατάχρηση εξουσίας σε οποιοδήποτε τομέα» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως για εκείνη η ηθική δικαίωση πια θα ήταν να υπάρξουν δομές και τρόποι ώστε να ζήσουμε όλοι σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Μετάνιωσε που δεν το είπε νωρίτερα; Η Ολυμπιονίκης υπογράμμισε: «Δε μπορούσα να το πω νωρίτερα. Είναι οι καταστάσεις τέτοιες που το κλίμα δεν ευνοεί να μιλήσει κανένας. Χρειάζεται πολύς καιρός για να μπορέσει κάποιος να ζήσει με αυτό και να το πει δημοσίως».

Δες όλη την εξομολόγηση στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More