Ι. Σουλιώτη: »Με θεωρώ πολύ καλό πρότυπο για την ελληνική κοινωνία!»

Ι. Σουλιώτη: »Με θεωρώ πολύ καλό πρότυπο για την ελληνική κοινωνία!» | tlife.gr

Η 37χρονη σύμβουλος μόδας και μία εκ των έξι Real Housewives, Ιωάννα Σουλιώτη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό »People», μίλησε για τα παιδάκια της, τον πρώην σύζυγό της και το ενδεχόμενο να ξαναερωτευτεί.

Αρχικά, σ’ ερώτηση για το αν ανταποκρίνεται στο πρότυπο της μέσης Ελληνίδας, η Ιωάννα απάντησε: »Όχι, βέβαια! Καταρχήν εγώ είμαι 1,80. Έχεις δει να έχει αυτό το ύψος και την εμφάνιση η μέση Ελληνίδα; (γέλια) Από την άλλη, όμως, δεν διαφοροποιούμαι σε τίποτα από την κυρία που μένει στο χωριό. Δηλαδή, επειδή μένω στην Εκάλη, δεν είμαι καλη νοικοκυρά και είναι καλύτερη από εμένα όποια μένει στην επαρχία; Αν είναι δυνατό. Είμαι η καλύτερη νοικοκυρά της περιοχής μου. Με θεωρώ πολύ καλό πρότυπο για την ελληνική κοινωνία, για πολλούς λόγους.»

Tα παιδιά της καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει με το ρεάλιτι; »Φυσικά! Είναι 7,5 χρονών και τα καταλαβαίνουν όλα. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, με έπιασε η κόρη μου και μου είπε: »Μαμά, να ξέρεις ότι θα μας κοροϊδεύουν!» Και της απάντησα: »Ναι, αγάπη μου, πράγματι θα μας κοροϊδεύουν. Αλλά τι να κάνεις; Μόνο έτσι θα μας βλέπουν περισσότεροι άνθρωποι και θα έχει δουλίτσα η μαμά.» (γέλια)

Ποιοι ήταν οι λόγοι που χώρισε; »Όταν αυτό που έχεις, σου τελειώνει και δεν έχεις αντοχές να συνεχίσεις μια σχέση, καλό είναι να χωρίζουν οι δρόμοι. Οι σχέσεις είναι ένα πάρε δώσε, ένα συνεχόμενο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον του άλλου. Ίσως εκεί να χάθηκε το παιχνίδι για μας.»

Επιπλέον, η Ιωάννα παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε να μείνει σε μια συμβατική σχέση, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν παιδιά ή για την κοινωνική θέση του άντρα της ή τα χρήματά του.

Η ίδια είναι έτοιμη να ξαναερωτευτεί; »Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίζεις. Προκύπτουν από μόνα τους. Κανένας άνθρωπος δεν παραιτείται από τον έρωτα. Γιατί λοιπόν, να το κάνω εγώ;»

Κλείνοντας, η Ιωάννα Σουλιώτη, δήλωσε ότι ο γάμος, στην φάση που βρίσκεται, δεν της λέει τίποτα, καθώς κι ότι νιώθει πλήρης με το παρόν της.

READ more