Η Τζούλια ξεκινάει εξωτερική πολιτική!

Η Τζούλια εμφανίστηκε με τον μάνατζερ της Μένιο Φουρθιώτη στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη ανακοινώνοντας τα πρώτα της σχέδια για την ενίσχυση της χώρας. Με άκρως σοβαρή εμφάνιση, φορώντας μαύρο σακάκι και γυαλιά μυωπίας διάβασε το λόγο της.

Η υποψήφια βουλευτής σε μεγάλο πολιτικό κόμμα, όπως η ίδια αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες, έχει σκοπό να κάνει μια παγκόσμια περιοδεία. Κατά την περιοδεία αυτή θα συναντηθεί με πολιτικούς εκπροσώπους του εξωτερικού για να συζητήσουν για το πως μπορούν να συνεργαστούν για να βοηθήσουν την Ελλάδα.

Έχει μάλιστα και συγκεκριμένες προτάσεις σύμφωνα με τις οποίες ζητά από την κυβέρνηση της χώρας να ανακυρήξει διαγωνισμό ιδεών και προτάσεων για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ο μάνατζερ της “απόλυτης” δήλωσε πως η Τζούλιας ξέρει τι σημαίνει δουλειά αφού από πολύ μικρή είναι στη βιοπάλη και καταφέρνει και συντηρείται μόνη της οικονομικά.

Η όμορφη ξανθιά δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα βαδίσει στα βήματα της Μελίνας Μερκούρη! Είναι έτοιμη να προάγει τον τουρισμό της χώρας και τα αγαθά της.

Αυτό που δεν μας αποκάλυψε η “απόλυτη” star είναι ποιό είναι το μεγάλο κόμμα που της έκανε πρόταση.Μήπως κι αυτή η πρόταση είναι σαν τον γάμο της που όπως είχε δηλώσει θα γινόταν μετά το Πάσχα;

Read More

And More