Η χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη: “Σκύβει να με φιλήσει και…”

Η χορεύτρια και ανιψιά του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Χουντάλα, Εβίτα μιλά αποκλειστικά στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

“Ήθελα για ένα διάστημα στο παρελθόν να διακόψω τη νύχτα και να βρω μια πρωινή δουλειά. Τότε δουλεύαμε στη νύχτα 7 ημέρες την εβδομάδα. Έτσι, λοιπόν, έπιασα δουλειά ως γραμματέας σε κατασκευαστική εταιρεία. Τις πρώτες δέκα ημέρες, μόλις είχα πιάσει δουλειά, ο επιχειρηματίας της εταιρείας έλειπε στην Ελβετία. Όταν πήγαινα το πρωί στο γραφείο, άνοιγα τον υπολογιστή μου, για να δω τα e-mails της εταιρείας, και υπήρχαν και δικά του e-mails που μόνο επαγγελματικά δεν ήταν! Μου έγραφε “Kαλημέρα, όμορφη”, “Kαλημέρα, αστέρι μου”, “Kαλημέρα, κούκλα” κ.λπ. και όλα αυτά συνοδεύονταν με… καρδούλες. Να σημειώσω ότι τον ήξερα μόνο 9 ημέρες και με είχε προσλάβει στη δουλειά μέσω κοινού γνωστού. Μέχρι να γυρίσει από την Ελβετία έστελνε συνέχεια τέτοια μηνύματα. Δεν είχα απαντήσει σε κανένα.

Γύρισε, λοιπόν, στο γραφείο, άρχισε τα γλυκόλογα, αλλά εγώ τον είχα στον πάγο. Έπειτα από κάποιες μέρες ήταν θυμωμένος απέναντί μου γιατί δεν ενέδωσα. Μου έλεγε συνέχεια: “Είσαι γυναίκα, να μη δουλεύεις, να σ’ τα παρέχει όλα ο άνδρας και τώρα χτίζω ένα σπίτι και θα ήθελα πάρα πολύ να έρθεις να μένεις εκεί μαζί μου”. Θέλω να τονίσω ότι ο τρόπος που τα έλεγε ήταν πιεστικός και κτητικός. Κάποια στιγμή, δεν άντεξα και του είπα: “Έχω έρθει για δουλειά και θα ήθελα να μιλάμε μόνο για τη δουλειά”. Τότε άλλαξε εντελώς, θύμωσε και η στάση του ήταν πολύ σνομπ. Μου μίλαγε απότομα και εγώ συνέχιζα να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός ερχόταν στο γραφείο πολύ σπάνια και συνήθως μιλάγαμε μέσω e-mails ή τηλεφώνου.

Μια μέρα, λοιπόν, ήρθε στο γραφείο και μου είπε ότι είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Εγώ δούλευα στον υπολογιστή. Τα γραφεία μας τα χώριζαν 3 μέτρα και οι καρέκλες ήταν με ρόδες. Όπως πληκτρολογούσα στον υπολογιστή, βλέπω την καρέκλα του να με πλησιάζει και να με στριμώχνει στον τοίχο. Με το ένα του χέρι μού πιάνει το αριστερό μου χέρι, το άλλο το περνάει πίσω από την πλάτη και με έχει στριμωγμένη στο γραφείο στον τοίχο. Σκύβει να με φιλήσει στον λαιμό ψιθυρίζοντάς μου “Σε θέλω πολύ”. Mε όση δύναμη είχα έσπρωξα πίσω την καρέκλα, σηκώθηκα, του έδωσα μια κλωτσιά και του είπα “άντε και γ.., μ…”. Παρόλο που παραιτήθηκα, δεν σταμάτησε ποτέ να με ενοχλεί. Ενώ τον είχα μπλοκάρει, συνέχιζε να με ενοχλεί, μέχρι που ανέθεσα το θέμα σε δικηγόρο και πήρα τα χρήματά μου. Άλλαξα αριθμό κινητού και εξαφανίστηκα», καταλήγει.

Σημειώνεται πως η Εβίτα Χουντάλα έγινε γνωστή όταν έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου οι φωτογραφίες με το στριπτίζ στην πίστα όπου τραγουδούσε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Read More

And More