Ιλένια Ουίλιαμς: Η ανάρτηση και η αναφορά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο παρελθόν υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Ήταν καλοκαίρι του 2019 όταν οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ανακοινώνοντας το τέλος της σχέσης τους.

«Έτσι δεν έρχονται τα πράγματα στη ζωή; Ή προχωράς ή σταματάς. Μετά από πέντε χρόνια ή προχωράει κάτι ή σταματάει, αυτό είπε και ο Δημήτρης άλλωστε στον αέρα. Μετά τον χωρισμό επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου. Ήθελα να είμαι λίγο πιο πίσω στο κομμάτι της δημοσιοποίησης», δήλωνε εκείνη την εποχή η Ιλένια Ουίλιαμς.

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους και ο Δημήτρης με την Ιλένια φαίνεται πως διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους κάτι το οποίο φάνηκε από το νέο Insta story της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Ιλένια Ουίλιαμς παρακολουθώντας την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην οποία τη φετινή σεζόν βρίσκεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέβασε στο instagram ένα σχετικό απόσπασμα. Αφορμή στάθηκε ο σκύλος του Δημήτρη ο οποίος βρέθηκε στο πλατό και ξετρέλανε την μεσημεριανή παρέα του Mega.

«Ε! Δεν είναι ο πιο τυχερός σκύλος όλης της Ελλάδας;» έγραψε στο insta story κάνοντας μάλιστα mention το προφίλ του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

 

 

Read More

And More