Ιλένια Ουίλιαμς: Κάνει το ντεμπούτο της στην αθηναϊκή νύχτα! Φωτογραφίες

Η Ιλένια Ουίλιαμς αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την καριέρα της και από δημοσιογράφος και επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός… πλέον έγινε τραγουδίστρια! Μπορεί οι περισσότεροι να την γνωρίζαμε μέσα από τις εκπομπές της στο Mad Tv ή μέσα από το ραδιόφωνο, ωστόσο λίγοι ήξεραν ότι η Ιλένια διαθέτει μια μαγευτική φωνή. Έτσι, τους τελευταίους μήνες άρχισε να κυνηγά το όνειρό της δείχνοντας μας κι αυτή την καλλιτεχνική πτυχή του εαυτού της, διεκδικώντας μια θέση στην ελληνική μουσική σκηνή.

Σε λίγες ημέρες, μάλιστα, η ταλαντούχα Ιλένια θα κάνει το ντεμπούτο της στην αθηναϊκή νύχτα, καθώς θα εμφανίζεται στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη, στο Romeo Club. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μετά την τεράστια επιτυχία των χειμερινών εμφανίσεων του στην παραλιακή, θα πάρει την σκυτάλη από τον Γιώργο Σαμπάνη και τον φετινό χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει στο πιο hot live σχήμα της πόλης, παρέα με τον ταλαντούχο και τάχιστα ανερχόμενο Γιώργο Λιβάνη που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει ήδη ξεχωρίσει!

Ο έμπειρος καλλιτέχνης αφού καθιέρωσε τις Δευτέρες ως την απόλυτη Αθηναϊκή νυχτερινή έξοδο και το όνομά του έγινε talk of the town για πάνω από ένα χρόνο, επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ, αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου! Μαζί του οι ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι Κατερίνα Λιόλιου και ο Χρήστος Ζωτιάδης!

Δες φωτογραφίες από την πρόβα τζενεράλε τους λίγο πριν από την πρεμιέρα:

Χρήστος Ζωτιάδης-Θοδωρής Φέρρης-Κατερίνα Λίολιου-Γιώργος Λιβάνης-Ιλένια Ουίλιαμς

Ιλένια Ουίλιαμς-Κατερίνα Λιόλιου

Ιλένια Ουίλιαμς-Χρήστος Ζωτιάδης-Κατερίνα Λιόλιου

Θοδωρής Φέρρης-Κώστας Μηλιωτάκης

Θοδωρής Φέρρης-Ιλένια Ουίλιαμς

Ιλένια Ουίλιαμς-Θοδωρής Φέρρης-Χρήστος Ζωτιάδης-Κατερίνα Λιόλιου-Γιώργος Λιβάνης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More