Exclusive pics!

Ιλένια Ουίλιαμς: Με casual look απολαμβάνει τις βόλτες της! Πού την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE;

Την Ιλένια Ουίλιαμς συνάντησε πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE στην Κηφισιά. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια περνά τη δική της καραντίνα στο σπίτι της στα βόρεια προάστια με τον τετράποδο φίλο της Eldi. 

Η Ιλένια Ουίλιαμς θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό εκείνης της μέρας, φόρεσε τα αθλητικά της και αφού έστειλε τον κωδικό 6 στο 13033 απόλαυσε έναν μικρό περίπατο με τον αγαπημένο της φίλο.

Αυτή την περίοδο η Ιλένια Ουίλιαμς παρουσιάζει μαζί με τον Στηβ Μιλάτο την εκπομπή συνεντεύξεων “Τalk 2 Mad” στο Mad Tv. Η πρεμιέρα της εκπομπής τους έγινε μόλις την περασμένη εβδομάδα και ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους τους ήταν η Κατερίνα Στικούδη και ο Fy.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε κάνει αρκετές συζητήσεις για να συμμετάσχει σε διάφορα νυχτερινά σχήματα σχέδια που όμως πάγωσαν λόγω κορονοϊού.

Τα καλλιτεχνικά της όμως σχέδια συνεχίζονται αφού μέσα στην επόμενη χρονιά αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική της εταιρεία Minos EMI Universal μια συνεργασία της με τον Lil Pop.

Read More

And More