Ιλένια Ουίλιαμς: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χώρισαν μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, ξαφνιάζοντας αρκετό κόσμο, ο οποίος πίστευε ότι το ζευγάρι κάποια στιγμή θα παντρευόταν. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό τους μέσα από το Πρωινό, με την πρώην σύντροφό του να κρατά μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος. Η Ιλένια Ουίλιαμς φωτογραφήθηκε για το νέο Celebrity και μίλησε στην Ανθή Μιμιγιάννη πρώτη φορά για την επόμενη μέρα στην προσωπική της ζωή.

«Ήμουν σε μια σχέση που είχε εκτεθεί πολύ και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού διήρκεσε πέντε χρόνια. Είναι μια προσωπική επιλογή δύο ανθρώπων που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση. Τι να σχολιάσεις πάνω σε αυτό; Τους λόγους; Δεν χρειάζεται» δήλωσε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Όσο για τη single ζωή της σήμερα επεσήμανε: «Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Ακόμη προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, αλλά με έχει βοηθήσει και το γεγονός ότι δουλεύω πάρα πολύ. Ακόμα και το σπίτι μου έχει μετατραπεί πλέον σε ένα χώρο όπου πηγαίνω μόνο για ύπνο».

Read More

And More