Ιλένια Ουίλιαμς: «Μου έχει συμβεί να φάω και το κέρατό μου, δεν θα πω ψέματα»

Η Ιλένια Ουίλιαμς δεν μασάει τα λόγια της και σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητά της. Όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα menshouse.gr και στον Στέργιο Πουλερέ, η εκρηκτική τραγουδίστρια είναι «σχεσάκιας» ενώ τονίζει πως έχει καταλάβει ότι την έχουν απατήσει…

«Θεωρώ κάπως pathetic το να αφήνεις τον άλλον να τρέχει μόνος του συναισθηματικά κι εγώ να είμαι στο φλου και το τυχαίο. Δεν είναι τίμιο να ξεροσταλιάζει ο άλλος για να του δώσω ένα ψήγμα αγάπης ή να του δείξω ότι είμαι λίγο ερωτευμένη…Έχω βρεθεί και στα δύο άκρα, δεν στο λέω τόσο απόλυτα στη θεωρία.

Αυτό είναι για μένα η κακιά πλευρά του έρωτα. Ο έρωτας μας έχει περαστεί στο κεφάλι ότι πρέπει να πονάμε, να πέφτουμε στα πατώματα…Δεν πιστεύω ότι είναι έτσι. Έχω κλάψει, έχω πονέσει – ποτέ μπροστά στον άλλον όμως – έχω μαζέψει τα κομμάτια μου και έχω βάλει ένα τέλος» εξομολογείται η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Δε μου έχει τύχει να κυνηγήσω κάποιον που μου αρέσει. Δεν το λέω ψωνίστικα. Ήμουν πολύ τυχερή. Όποιον θέλησα, με θέλησε κι αυτός. Αυτό είναι και λίγο ενέργεια. Καταλαβαίνεις αν σε θέλει ο άλλος, οπότε με κάποιον τρόπο έλκεστε. Νομίζω κιόλας ότι σε γενικές γραμμές όλοι αντλούμε από τον κύκλο μας τις γνωριμίες εκείνες που θα εξελιχθούν σε κάτι ερωτικό. Υπ΄ αυτή την έννοια δεν έχω φάει χυλόπιτα, αλλά δε σημαίνει ότι δεν έχω φάει το κέρατο μου. Μου έχει συμβεί. Δε θα σου πω ψέματα. Φυσικά και μου έχει συμβεί. Μαθαίνονται αυτά» αποκάλυψε επίσης η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Φωτογραφία: Intime/ Δημήτρης Περιστέρης

Read More

And More