Ιλένια Ουίλιαμς: Πρόβα νυφικού για την τραγουδίστρια – Φωτογραφίες

Η Ιλένια Ουίλιαμς φόρεσε νυφικό και ήταν απλά απαστράπτουσα! Όχι η νεαρή τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά πρόκειται να περπατήσει στην πασαρέλα του Yes I Do

Οι Ελληνίδες celebrities που θα περπατήσουν στην πασαρέλα του απόλυτου bridal fashion show έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες νυφικού. Ανάμεσά τους και η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει το κοινό με τη bridal εμφάνισή της.

Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τα fittings στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας στους followers της ότι πρόκειται να εμφανιστεί στο catwalk με δημιουργία Justin Alexander!

Η Ιλένια Ουίλιαμς που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single και music video με τίτλο «Δικό μου θέμα», έχει δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την προσωπική ζωή της: «Θέλω πολύ να ερωτευτώ. Για να ανακοινώσω μία σχέση δεν χρειάζεται να περάσει από εξετάσεις. Αν κάτσεις και ψάξεις για εμένα, υπάρχει πολύ ψωμί, σχέσεις, χωρισμοί. Oπότε, ακόμα κι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να απασχολήσει ξανά και να “κλέψει” από τη δουλειά μου. Οπότε θα το άφηνα πολύ μέχρι να σιγουρευτώ».

Μάλιστα και ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες της showbiz πρόκειται να περπατήσει στο Yes I Do Catwalk. Ο Ηλίας Γκότσης άφησε για λίγο τις προπονήσεις και ανέλαβε τον ρόλο του groom-to-be ενόψει του πιο φαντασμαγορικού bridal fashion show που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου.

Ο γοητευτικός personal trainer και νικητής του Survivor το 2018, βρέθηκε στο showroom του Δημήτρη Πέτρου στο Κολωνάκι για να δοκιμάσει τα πιο κομψά γαμπριάτικα outfits που φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου Έλληνα σχεδιαστή.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ευχηθεί στους followers του «Και στα δικά σας» μέσα από το στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More