Ιλένια Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα της, Ρόμπερτ ένα χρόνο μετά τον θάνατό του

Ένα χρόνο συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, σκορπίζοντας θλίψη σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς πέρασε δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, γεγονός για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά και δημόσια.

Σήμερα, Δευτέρα 21/8 και με αφορμή τον ένα χρόνο απουσίας του, η Ιλένια Ουίλιαμς προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με πολλές αναμνήσεις με τον πολυαγαπημένο της μπαμπά.

«21/08, 1 χρόνος χρόνος χωρίς εσένα..

Ευγνώμων που μεγάλωσα μαζί σου, ευγνώμων που έμαθα τι σημαίνει ασφάλεια, ευγνώμων που ένιωσα τη χαρά, ευγνώμων που έμαθα τι είναι οικογένεια, ευγνώμων που έμαθα να ζω μέσα στην προσφορά και την καλοσύνη, ευγνώμων για την αγάπη, αυτή την πολλή πολλή δυνατή ελεύθερη αγάπη και πάνω απ όλα για όλες αυτές τις αγκαλιές..

Τις αμέτρητες σφιχτές αγκαλιές, που ο χρόνος σταμάταγε και όλα μέσα τους βρίσκονταν όλα σε μια πλήρη αρμονία. Μου λείπουν αυτές οι αγκαλιές.. Μου λειπεις ΕΣΥ.. Σ´αγαπαω. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε», ήταν τα λόγια που συνόδευσε το βίντεό της η Ιλένια Ουίλιαμς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilenia Williams (@ileniawilliams)

Read More

And More