Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Διάλειμμα από τα γυρίσματα του GNTM και επιστροφή στην Νέα Υόρκη! [pics,vid]

Τα πρώτα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model έχουν ξεκινήσει για τα καλά και οι τέσσερις κριτές επέστρεψαν στις καρέκλες τους για τις πρώτες audition! Από τις 7.000 κοπέλες, μάλιστα, που δήλωσαν συμμετοχή, μετά από τη διαδικασία του pre- casting, η κριτική επιτροπή – Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, είδαν μόλις 400 κορίτσια! Μπορεί όλο το καλοκαίρι, το GNTM να “τρέχει” ωστόσο τα γυρίσματα έκαναν ένα μικρό διάλειμμα και η Ηλιάνα… επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!

Να θυμίσουμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμενε μόνιμα στην Νέα Υόρκη τα τελευταία χρόνια, κάνοντας μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στο modelling! Ωστόσο η πρόταση για το reality μόδας ήταν αρκετά δελεαστική για να την κάνει να μαζέψει τα πράγματά της και να έρθει πίσω στην Ελλάδα! Τις τελευταίες ημέρες, το πανέμορφο μοντέλο γύρισε στο σπίτι της στην μεγάλη μητρόπολη και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τους φίλους της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λατρεύει την Νέα Υόρκη και δύσκολα πρόκειται να την αφήσει! Από τη στιγμή που πάτησε ξανά το πόδι της στην αμερικάνικη μεγαλούπολη βγάζει συνεχώς στιγμιότυπα στα social media, κάνοντας μας… να ζηλεύουμε!

Το πρόγραμμα της Ηλιάνας έχει ξεκούραση και στη συνέχεια επιστροφή… στα γυρίσματα του GNTM!

Read More

And More