Ιωάννα Δεσύλλα: To μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM που δέχτηκε σκληρή κριτική

Ιωάννα Δεσύλλα: To μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM που δέχτηκε σκληρή κριτική | tlife.gr

Από το GNTM έχουν αποχωρήσει πολλές παίκτριες που οι κριτές θεώρησαν ότι δεν μπορούν να εξελιχθούν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Κάποιες διαγωνιζόμενες πριν μπουν στο σπίτι του GNTM είχαν ασχοληθεί με το μόντελινγκ και κάποιες όχι. Μια από τις παίκτριες που ήταν επαγγελματίας μοντέλο πριν αποφασίσει να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας είναι η Ιωάννα Δεσύλλα.

Η Ιωάννα Δεδύλλα είναι μια από τις πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν από το Greece’s Next Top Model. Είχε ακούσει σκληρά σχόλια από τους κριτές του GNTM και συγκεκριμένα από την Βίκυ Καγιά που την είχε χαρακτηρίσει άψυχο μοντέλο. Παρόλο που είναι επαγγελματίας μοντέλο αποχώρησε γρήγορα από το ριάλιτι μόδας, καθώς οι κριτές θεώρησαν ότι δεν έχει την απαιτούμενη θέληση για να εξελιχθεί στο ριάλιτι μόδας. Τότε η ίδια αντέδρασε με την κριτική που δέχτηκε και κυρίως με το σχόλιο “άψυχο μοντέλο” της Βίκυς Καγιά. Μάλιστα η αποχώρηση της είχε προκαλέσει την οργή της Ειρήνης Ερμίδου, η οποία παραμένει στο παιχνίδι.

Η 19χρονη Ιωάννα κατάγεται από τη Λάρισα. Από 9 ετών κάνει πρωταθλητισμό στο TaeKwoDo και το 2017 αναδείχθηκε πρώτη στην Ευρώπη. Επίσης σπουδάζει Νομική στην Αθήνα. Από όταν ήταν 15 χρονών ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής βιομηχανίας μόδας. Η φράση που την εκφράζει είναι “Go hard or go home”. Μετά την αποχώρηση της από το GNTM συνεχίζει να εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο.

Δες ορισμένες φωτογραφίες από τη ζωή που έχει μοιραστεί στα social media:

READ more