Ιωάννα Μπέλλα: «Λύνει» τη σιωπή της για τη σχέση της με τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη! [vid]

Ιωάννα Μπέλλα: «Λύνει» τη σιωπή της για τη σχέση της με τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη! [vid] | tlife.gr

Σε τηλεοπτικό θρίλερ έχει εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα στην Ιωάννα Μπέλλα, την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη. Η φετινή Σταρ Ελλάς μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το «τρίτο» πρόσωπο στη σχέση της παίχτριας του Nomads Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Μηλιώνη, «σπάει» τη σιωπή της και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη που βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη για το Nomads προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη και δεν τα κατάφερε. Η μελαχρινή καλλονή μάλιστα, βρέθηκε σε τόσο δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο, εκτός παραλίας μέχρι να συνέλθει. Την ίδια στιγμή, όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν και φήμες πως ο σύντροφος της Δήμητρας Αλεξανδράκη έχει μάτια για άλλη… και συγκεκριμένα την Ιωάννα Μπέλλα.

Τι αποκαλύπτει όμως, η Ιωάννα Μπέλλα για όλο αυτό το μπέρδεμα; Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε: «Δεν είμαι ζευγάρι με τον Δημήτρη Μηλιώνη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι φίλη μου».

Δες το video:

READ more