Ιωάννα Παππά: Η κουμπάρα της Λένας Παπαληγούρα στο ατελιέ της Εριφύλλης για την τελευταία πρόβα! [pics, video]

Ιωάννα Παππά: Η κουμπάρα της Λένας Παπαληγούρα στο ατελιέ της Εριφύλλης για την  τελευταία πρόβα! [pics, video] | tlife.gr

Η Ιωάννα Παππά βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής  αφού η σχέση της με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της όλο και δυναμώνει και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η Ιωάννα, το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη θα παντρέψει τη φίλη της και γυναίκα του αδερφού του σύντρόφου της Λένα Παπαληγούρα. Η όμορφη ηθοποιός ανυπομονεί για τη μεγάλη και συγκινητική στιγμή και βοηθάει τη νύφη σε κάθε λεπτομέρεια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, απαθανάτισε την Ιωάννα κατά την διάρκεια της πρόβας του ρούχου της για τη μέρα του μυστηρίου. Το φόρεμά της σχεδίασε  η γνωστή δημιουργός Εριφύλλη Νικολοπούλου η οποία έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερό της εαυτό. Σχεδιάστρια και ηθοποιός επιμελήθηκαν τις τελευταίες λεπτομέρειες του φορέματος και του έδωσαν την τελική του μορφή. Το φόρεμα είναι από δαντέλα του οίκου Solstice και είναι εξ’ ολοκλήρου ραμμένο στο χέρι. Πρόκειται για μία ολομέταξη οργάντζα. Η Ιωάννα θα συνδυάσει την κομψή δημιουργία με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

To TLIFE εξασφάλισε και ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την πρόβα της στο ατελιέ της Εριφύλλη Νικολοπούλου.

READ more