Ιωάννα Τούνη – Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζουν «φωτιά» στην Ψαρρού! [video]

Περνούν και μόνες τους καλά στην Μύκονο η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα του Mykonos Live TV που εντόπισε τις δύο φίλες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού.

Μπορεί να ήταν μόνες τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διασκέδαζαν. Τα δύο κορίτσια ήταν μες στο κέφι και την καλή χαρά. Ήπιαν το κρασάκι τους, γέλασαν και χόρεψαν, δείχνοντας να έχουν ξεχάσει τα δυσάρεστα. Η μεν Τούνη το ροζ βίντεο η δημοσιοποίηση του οποίου την ανάγκασε σε δημόσια εξομολόγηση με δάκρυα στα μάτια, η δε Αλεξανδράκη το σοβαρό ατύχημα στο πόδι της ανήμερα των γενεθλίων της, για το οποίο χειρουργήθηκε.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τα δυο κορίτσια αποτελούν αναμφίβολα τις πιο «καυτές» παρουσίες του νησιού και κλέβουν τις εντυπώσεις με κάθε τους εμφάνιση!

Δες το video του Mykonos Live TV:

Και φυσικά οι διακοπές για την Ιωάννα Τούνη και την Δήμητρα Αλεξανδράκη! Με τα δυο κορίτσια μετά τις διακοπές στη Μύκονο να φεύγουν μαζί για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, όπου και θα συνεχίσουν τις βουτιές τους…

Read More

And More