Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετακόμισαν δίπλα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη

H Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως εκείνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακόμισαν σε καινούργιο σπίτι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να μην συγκατοικεί σε μόνιμη βάση, ωστόσο περνά αρκετό χρόνο μαζί με την όμορφη ινφλουένσερ να ταξιδεύει διαρκώς μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε, είναι οι νέοι γείτονες της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους οποίους μάλιστα, είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον μέλλοντα σύζυγό της, οι οποίοι μένουν δίπλα από το νέο σπίτι που νοίκιασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Την είδηση έκανε γνωστή η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τον ερχομό των νέων της γειτόνων.

«Θα σας βάλω στο επόμενο story να δείτε, τι κακό με βρήκε”, ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε “9 η ώρα το βράδυ να ακούς στη μεσοτοιχία του αυτό… Καλώς ήρθαν οι καινούργιοι μας γείτονες!», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δες επίσης: Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Read More

And More