Ιωάννα Τούνη: Καταγγέλλει ότι δεν τηρούνται τα μέτρα στο αεροδρόμιο! Το δημόσιο ξέσπασμα στο Instagram (video)

Στην Αθήνα βρέθηκε ξανά για δύο μόλις ημέρες, η Ιωάννα Τούνη! Η ξανθιά καλλονή ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη στην πρωτεύουσα, με σκοπό να βρεθεί καλεσμένη τόσο στην εορταστική εκπομπή Έλα Χαμογέλα όσο και στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας, όπου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου. (Διάβασε εδώ όλα όσα αποκάλυψε)

Αφού πέρασε λίγο χρόνο με την καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ιωάννα Τούνη πήγε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με σκοπό να πετάξει πίσω στην Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί της φίλοι, μάλιστα, που ήθελαν να την ρωτήσουν πώς πραγματοποιούνται οι πτήσεις εν μέσω πανδημίας και lockdown. Η ίδια απάντησε χωρίς δισταγμό πως τα μέτρα δεν τηρούνται, κανείς δεν θερμομετρείται, ενώ δεν της ζήτησαν καν τα έγγραφα μετακίνησής της.

“Γεια! Είμαι στο αεροδρόμιο, περιμένω την πτήση μου για Θεσσαλονίκη και μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε πώς γίνονται οι πτήσεις και πώς πετάω. Λοιπόν θα σας πω την αλήθεια παιδιά, τις τελευταίες ημέρες έχω πάει και έχω έρθει Αθήνα δύο φορές, δηλαδή έχω κάνει σύνολο τέσσερις πτήσεις. Δεν έχει γίνει ούτε μία θερμομέτρηση, ούτε rapid test, δεν μου έχουν ζητήσει καν έγγραφο, για ποιον λόγο μετακινούμαι. Η πολιτική προστασία το μόνο που κάνει είναι τρομοκρατία γιατί μέριμνα δεν υπάρχει καμία απολύτως. Αυτά ήθελα να σας πω, να το βγάλω από μέσα μου!” τόνισε η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τα Instagram Stories της.

Δες το βίντεο:

Read More

And More