«Ιστορική φωτογραφία»! Αγγελική Νικολούλη – Κώστας Χαρδαβέλλας: Ποζάρουν αγκαλιά σε βραδινή έξοδο!

«Ιστορική φωτογραφία»! Αγγελική Νικολούλη – Κώστας Χαρδαβέλλας: Ποζάρουν αγκαλιά σε βραδινή έξοδο! | tlife.gr

Αυτή η κολώνια κρατάει πολλά πολλά χρόνια! Από τότε που η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη είναι συνεργάτης στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Mega «Ρεπορτάζ στην Ομίχλη». Μετά η Αγγελική «ανοίγει τα φτερά της» και το 1995 κάνει την δική της εκπομπή «Φως στο τούνελ» με παρόμοια θεματολογία και βέβαια με μεγάλη επιτυχία αφού η εκπομπή συνεχίζεται μέχρι σήμερα!

Τότε είναι που ξεκινάει μια ¨κόντρα» ανάμεσα στους δυο καταξιωμένους δημοσιογράφους η οποία κράτησε πολλά χρόνια. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας θεώρησε ότι η Αγγελική του ‘άρπαξε» την εκπομπή, ενώ εκείνος την είχε βγάλει στην τηλεόραση… Τα χρόνια πέρασαν η κόντρα σταμάτησε να υπάρχει και το 2015 ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου, δηλώνει πως πλέον οι δυο τους είναι μια χαρά μεταξύ τους και πως η Αγγελική εξέλιξε την εκπομπή και την έκανε καλύτερα απ΄ότι εκείνος!

Χθες Κώστας και Αγγελική βρέθηκαν στο pre oppenign party του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή στο Αθηνών Αρένα, τα είπαν και πόζαραν αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό!

 

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την σύζυγό του Μαρία

Δες το βίντεο με τα όσα είχε πει ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την κόντρα του με την Αγγελική Νικολούλη

READ more