Ιβάν Σβιτάιλο: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά! [pic]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες ο Ιβάν Σβιτάιλο, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά! Ο γνωστός ηθοποιός και η κούκλα σύζυγός του, Σταυριάνα Γαρνάβου, απέκτησαν ένα κοριτσάκι, γεγονός που αποκάλυψε ο χαρούμενος μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Αύγουστο στην Κέρκυρα, ύστερα από πέντε χρόνια κοινής πορείας.

Οι δυο τους αδημονούσαν για τον ερχομό της μικρής και πλέον μπορούν και την κρατούν στην αγκαλιά τους. “Από την ώρα που έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Πάντα έλεγα πως ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί και να που έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Ανυπομονώ να σφίξω στην αγκαλιά μου την κόρη μας!», είχε δηλώσει ο Ιβάν Σβιτάιλο σε συνέντευξή του πριν μερικούς μήνες.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στους διαδικτυακούς φίλους του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τα ποδαράκια της νεογέννητης κόρης του. Αμέσως, οι ευχές από followers άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη!

Δες τη φωτογραφία:

 

Να σας ζήσει!

Read More

And More