Ιβάν Σβιτάιλο: «Είχα πουλήσει την μηχανή μου στον Πάνο Νάτση όταν γεννήθηκε η κόρη μου»

Για τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του, αλλά και τη φιλία με τον Πάνο Νάτση στον οποίο είχε πουλήσει τη μηχανή του, μίλησε ο Ιβάν Σβιτάιλο στην κάμερα της εκπομπής Love it και τον Χρήστο Λυσσέα. 

«Εγώ με τον πατέρα μου δεν είχα σχέσεις και όταν μπήκα σε μια διαδικασία να τις αποκαταστήσω, κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος θα φύγει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σίγουρα με επηρέασε αυτό, με έβαλε σε διαδικασίες να ξανασυστηθώ στον εαυτό μου, να δω τι είναι αυτό που με βλάπτει και τι αυτό που μου κάνει καλό.

Ευτυχώς είχα και τη σύζυγό μου στο πλευρό μου. Έχω ισορροπήσει, έχω συγχωρέσει και είμαι καλά τώρα. Μέχρι και το τέλος οι σχέσεις με τον πατέρα μου ήταν απόμακρες χωρίς κανένας να μπορεί να εξηγήσει για ποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος επέλεξε να μην ασχοληθεί με εμένα» ανέφερε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Πάνο Νάτση που έχασε πρόσφατα τη ζωή του σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του. «Ήμουν σε γύρισμα, όταν με πήρε ένας φίλος και μου είπε για τον Πάνο. Είχαμε στενή σχέση, φιλική. Ήταν ένα παιδί από τα λίγα. Τον γνώριζα και πριν παίξουμε μαζί στη “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Ήξερα ότι αγαπάει τις μηχανές.

Είχα και εγώ μια μηχανή που την πούλησα στον Πάνο όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Άσχετα που το ατύχημα δεν έγινε με τη μηχανή αυτή, εγώ δεν το ήξερα. Εμείς οι μηχανόβιοι λέμε ότι όταν δίνεις τη μηχανή σου σε κάποιον και τυχαίνει να πάθει ατύχημα… σε σοκάρει. Είναι σαν να έχεις τη μισή σου ευθύνη» πρόσθεσε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Read More

And More