Ιβάν Σβιτάιλο: Η ανήθικη πρόταση που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος μίλησε για το λόγο που ήρθε στην Ελλάδα από την Κριμαία, το ρατσισμό, το μπαλέτο, και την τρυφερή σχέση με την κόρη του που τον κάνει να «λιώνει».

«Την απόφαση να έρθουμε στην Ελλάδα την πήρε η μητέρα μου. Ήρθε να κάνει ένα διδακτορικό στην Φιλοσοφική σχολή. Ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να έρθει να μάθει ελληνικά, να σπουδάσει ελληνική φιλοσοφία. Αυτό έκανε και με έφερε μαζί της. Ρατσισμό βίωσα το πρώτο διάστημα, όταν δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί δεν ήξερα τη γλώσσα. Είχα βιώσει και λίγο ρατσισμό για τον χορό, όταν μαθεύτηκε ότι έκανα μπαλέτο. Εκεί βίωσα ρατσισμό από τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων. Αυτό σταμάτησε όταν μετά από ένα διάστημα με παρουσίασαν από την κρατική σχολή στην εκπομπή που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου» είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Κάνω τώρα κάποια γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega… Υπήρξαν φορές που μπορεί να ένιωσα αδικημένος αλλά είμαι ασταμάτητος, ήθελα πάντα στη δουλειά μου να είμαι χρήσιμος. Σε νεαρή ηλικία είχα δεχτεί μια ανήθικη πρόταση που με έκανε να νιώσω πολύ άβολα σαν παιδί αλλά και σαν κάποιον που ξεκινά τότε την καριέρα του. Πρέπει να θυμούνται αυτοί που φέρονται λάθος ότι δεν ξεχνάμε την οποιαδήποτε κακοποίηση και άσχημη συμπεριφορά» δήλωσε.

Σε άλλο σημείο ο Ιβάν Σβιτάιλο αναφέρθηκε και στην κόρη του λέγοντας: «Είμαι ο απόλυτος χαζομπαμπάς. Με κάνει και λιώνω αυτό το πλάσμα αλλά νομίζω με ακούει περισσότερο απ΄ ότι τη μαμά της».

Read More

And More