Jaclyn Smith: Η 74χρονη “άγγελος του Τσάρλι” είναι αγέραστη και αποκαλύπτει τα μυστικά της!

Έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη συμμετοχή στη δεκαετία του ΄70 στη διάσημη σειρά “Οι άγγελοι του Τσάρλι” στην οποία παρέμεινε σταθερή μέχρι το τέλος. Η Jaclyn Smith σήμερα στα 74 χρόνια της δείχνει απίστευτα όμορφη και νέα! Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, ο χρόνος της έχει φερθεί απίστευτα καλά ενώ η ίδια αποκαλύπτει το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης παρά το γεγονός ότι πάτησε τα 74 χρόνια της.

Η ίδια φωτογραφίζεται στην πολυτελή έπαυλή της στο Λος Άντζελες και αποκαλύπτει ότι προσπαθεί να τρώει υγιεινά και γυμνάζεται ενώ στο πρόσωπό της έχει κάνει μια σειρά από πίλινγκ και ειδικά λέιζερ αλλά τονίζει πως έχει αποφύγει να κάνει lifting.

Πάντως ότι και να έχει κάνει η διάσημη ηθοποιός το έχει κάνει καλά και φαίνεται τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη! Η Jaclyn έχει παντρευτεί 4 φορές, έχει νικήσει τον καρκίνο του στήθους και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία επιχειρηματικά ιδρύοντας το 1985 τη δική της εταιρεία με ρούχα, η οποία επεκτάθηκε στα καλλυντικά ακόμα και στα έπιπλα κάνοντάς την πλούσια!

Η ηθοποιός σε πρόσφατες φωτογραφίες της από το προφίλ της στο instagram

Τη δεκατία του ΄70 με τους υπόλοιπους Άγγελους του Τσάρλι

Read More

And More