Κ. Αγγελίδης:”Για 14 χρόνια η μητέρα μου, ήταν σε κώμα απο ιατρικό λάθος”

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που έγινε πρόσφατα μπαμπάς μιλάει για την γέννηση του γιού του, για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την υγεία της μητέρας του και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ο γνωστός παρουσιαστής αρχικά μίλησε για τον 50 ημερών γιό του και το πόσο του έχει αλλάξει τη ζωή: “Βιώνω το πιο όμορφο συναίσθημα! ΄Ημουν επί 40 ώρες στη διαδικασία του τοκετού μαζί με τη γυναίκα μου. Ήταν εκπληκτικό το να ζώ τη γέννηση του παιδιού μου…Επέμενα να έχουμε φυσιολογικό τοκέτο. Ο άνθρωπος πρέπει να γεννιέται αγωνιστής ως προς τη ζωή.” είπε χαρακτηριστικά.

Περνάνε χρόνο μαζί; “Με το που φεύγω από το μπαρ που έχω ανοίξει στην Καλλίθεα, πηγαίνω σπίτι και του αφιερώνομαι. Τον ταίζω, τον αλλάζω ή απλώς τον κοιτώ την ώρα που κοιμάται.” δήλωσε σε συνεντευξή του στο “EΓΩ”.

Ο Κωνσταντίνος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την μητέρα του, η οποία ήταν σε κώμα για 14 χρόνια και αποκάλυψε: ” Το ατύχημα και η μετέπειτα ασθένεια της μητέρας μου. Κάτα τη διάρκεια των διακοπών της στην Κέρκυρα, έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της… Έπι έξι μήνες ήταν στην ενταντική, υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα, και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση.

Για το πως περάσαν αυτά τα 14 χρόνια ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: “Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλώς κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι ίσως μας καταλαβαίνει. Πολύ συχνά, την πήγαινα στη θάλασσα, γιατί ένιωθα ότι της έκανε καλό…Μέσα από δικές μου γνωριμίες, τόσο στην Αμερική όσο και στην Γερμανία μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Όλοι μου ανέφεραν ότι η επιστήμη δεν είχε φτάσει ακόμη στη δυνατότητα μεταμόσχευσεις εγκεφάλου και πως μόνο ο Θεός μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον της. Είχε πλήρη αναπηρία.”

Στο αν μιλούσε στην μητέρα του απαντάει: “Πολλές φορές. Και πίστευα ότι, κοιτώντας τη στα μάτια, της έδινα ερεθίσματα για να μπορέσει να επανέλθει. Χωρίς να το ξέρω, αισθανόμουν ότι ένιωθε όσα τις έλεγα.”

Ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στο τι πίστευε μέσα του, και τι θα έκανε για να επανέλθει η μητέρα του: “Πίστευα και μάζευα χρήματα, όσα χρήματα μπορούσα γιατί ήταν τεράστια τα έξοδα. Θεωρούσα ότι, κάποια στιγμή, θα υπήρχε η δυνατότητα να γίνει κάτι. Θα πούλαγα και την ψυχή μου στο διάβολο για να μπορέσω να την ξανα φέρω πίσω.” εξομολογήθηκε.

Τέλος μίλησε για το πως έφυγε απο τη ζωή η μητέρα του: “Απλώς έκλεισε τα μάτια της. Όσο ταλαιπωρήθηκε αυτά τα 15 χρόνια τόσο ανώδυνα πέθανε. Αλλά την ταλαιπωρία που τράβηξε δεν θα την ευχόμουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου…Τους επόμενους πέντε μήνες, ήμουν θολωμένος. Δεν μου μιλούσε άνθρωπος. Ήμουν θυμωμένος.”

Read More

And More