Κ. Στικούδη: Ενώνει τις δυνάμεις της με άλλους καλλιτέχνες για τα παιδιά της Φλόγας! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τα παιδιά είναι το μέλλον και γι’ αυτό πρέπει να φροντίζουμε να είναι πάντα ευτυχισμένα. Ακόμα και αν η ζωή τα έχει αδικήσει. Εμείς, μπορούμε να τους προσφέρουμε στοργή και αγάπη. Αυτό που κάνει και η Φλόγα, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Το έργο του συλλόγου στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο και οι αγαπημένοι σου celebrities και το TLIFE σου παρουσιάζει αποκλειστικό υλικό από αυτό που ετοίμασαν μαζί με τα παιδιά, για τα παιδιά.

Η Κατερίνα Στικούδη, ο Τάσος Χαλκιάς, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ραλλία Χρηστίδου και ο Σάββας Πούμπουρας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργηθεί ένα μοναδικό video clip που θα ντύσει με όμορφες εικόνες το κομμάτι “I dream a world”.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που γράφτηκε αποκλειστικά για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο σύλλογο Φλόγα και μέσω του οποίου θα μπορέσεις να ενισχύσεις κι εσύ το έργο τους! Πώς; Το κομμάτι θα είναι διαθέσιμο στο i-tunes και κατεβάζοντάς το όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν στα παιδιά.

Οι celebrities δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετέχουν στην οπτικοποίηση αυτού του τραγουδιού. Χωρίς να ασχοληθούν με το ποιος άλλος θα πάρει μέρος ή ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης ή πόσο χρονο θα χρειαστεί να επενδύσουν, αλλά επικεντρώθηκαν μόνο στον σκοπό.

Ο σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις “περίεργες” εποχές που ζούμε και παροτρύνει τους ενήλικες να δουν τον κόσμο με τα μάτια ενός παιδιού, με αθωότητα, αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπο!

Η παραγωγή του clip είναι μία προσπάθεια ανθρώπων που αγαπούν πολύ τα παιδιά και έχουν την ανάγκη αλλά και την δυνατότητα να προσφέρουν. Μία από αυτούς είναι και η Γιάννα, το χαμογελαστό κορίτσι που δουλεύει ακατάπαυστα και ακούραστα για να πάρει όλο αυτό σάρκα και οστά! Το κορίτσι που άναψε τη “φλόγα” με την ελπίδα να δει έναν κόσμο έτσι όπως τον ονειρεύεται…

Το TLIFE σου εξασφάλισε, εκτός από πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα backstage, όλες τις λεπτομέρειες λίγο πριν κυκλοφορήσει επίσημα!

Πρωταγωνιστές στις εικόνες που θα δεις είναι ο Τάσος Χαλκιάς και ο μικρός Αρίστος, που είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Φλόγας καθώς είχε φιλοξενηθεί στο παρελθόν από το σύλλογο. Είναι κι αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις στο clip. Είναι αυτός που, σύμφωνα με το story, δείχνει στους μεγάλους πως πρέπει να είναι απέναντι στη ζωή!

Την σκηνοθεσία και την κινηματογράφιση υπογράφει ο Τόμας Μιχαήλος. Όταν ξεκίνησε η ιδέα για όλο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ήταν τόσο ενθουσιασμένος που γέμισε ένα ολόκληρο μπλοκ με σημειώσεις! Στα γυρίσματα μάλιστα τους άφησε όλους άφωνους καθώς πήδαγε σκάλες, σκαρφάλωνε στο metro, κυλιόταν στο γρασίδι… Έγινε κι εκείνος παιδί!

Παραγωγός του project είναι ο Γιάννης DSF Πασχάλης. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά του συλλόγου και βοηθάει πάντα όποτε του δίνετε η ευκαιρία και με όποιον τρόπο μπορεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ενισχύει έναν τέτοιο σκοπό του συλλόγου.

Όσον αφορά την ερμηνεύτρια του κομματιού, είναι η Nάνσυ Παπακωνσταντίνου. Την επέλεξαν για την ξεχωριστή φωνή της και για την αγάπη της στα παιδιά! Η ηχογράφηση του “I dream a world” έγινε ανήμερα των Φώτων και η ίδια πιστεύει ότι θα είναι “φωτισμένο”!

Να σου αναφέρουμε ότι στο clip, ο μπόμπιρας με την κιθάρα, που βλέπεις και παρακάτω στην αγκαλιά της Κατερίνας, είναι ο γιος της ερμηνεύτριας ενώ το make up και το hairstyling ανέλαβε η Λία Αποστολοπούλου.

Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για μία δουλειά που ο καθένας έβαλε το προσωπικό του “λιθαράκι”. Ας δούμε όμως και τους αγαπημένους μας celebrities και πως αποφάσισαν να πουν το “ναι” στον ιερό αυτό σκοπό..

Ο Τάσος Χαλκιάς συμφώνησε από το πρώτο λεπτό να βοηθήσει. Στην ομάδα, τον πρότεινε η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη γιατί ο ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ καλή ψυχή και αποδείχτηκε αυτό στην άμεση και αδιαπραγμάτευτη ανταπόκρισή του. Θυσίασε πολλές ώρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων, σε μια περίοδο που το πρόγραμμά του είναι τρομερά πιεστικό. Το έκανε όμως με όλη του την ψυχή!

Η Kατερίνα Στικούδη, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της και την κούραση από το Dancing with the stars, δέχτηκε με χαρά την ομάδα που το οργάνωσε στο καμαρίνι της στο κέντρο όπου εμφανίζεται! Τους περίμενε με μια μεγάλη αγκαλιά, άκουσε τα πάντα με προσοχή και για να είναι στα γυρίσματα άλλαξε κάποιες από τις υποχρεώσεις της! Έδειξε για μία ακόμη φορά την ευαισθησία της στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η Mελίνα Ασλανίδου είναι από τους πρώτους που άκουσε τη μουσική από το τραγούδι και διάβασε τους αγγλικούς στίχους κατενθουσιασμένη! Είναι από τους πρώτους που πίστεψε σε όλο αυτό και πρόσφερε απόλυτη στήριξη! Ίσως και με τον τρόπο της να βοήθησε στο να πιστέψουν ακόμα περισσότερο σε όλη αυτή την προσπάθεια και αυτοί που το ξεκίνησαν.

Ο Σάββας Πούμπουρας έδειξε κι εκείνος μεγάλο ενθουσιασμό από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε είναι από αυτούς που όπου και όπως μπορεί βοηθάει, χωρίς βεβαία να “φαινεται”.

Η fashion blogger Μαρία Παπαγρηγορίου στέλνει όμορφα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης από το πρώτο κιόλας λεπτό. Μάλιστα, βρέθηκε μαζί με τον γιο της, Σταύρο στο στούντιο όπου ακολούθησε το απόλυτο παιδικό πάρτι.

Η σχεδιάστρια Κατερίνα Γκούμα γνώριζε από τα “σκαριά” αυτό που επακολούθησε και λειτούργησε ενθαρρυντικά στην εξέλιξή του. Άνθρωπος με μεγάλη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα δε θα μπορούσε να μη στηρίξει με την παρουσία της!

Η Ραλλία Χρηστίδου πήρες μέρος με μεγάλη χαρά και είναι χαρακτηριστικό ότι στα γυρίσματα είχε πάρει μια παιδική κιθαρίτσα με μια χορδή και έπαιζε! Το διασκέδασε σαν να ήταν καλεσμένη σε παιδικό πάρτι. Άλλωστε δίπλα της ήταν και η καλή της φίλη, Μελίνα Ασλανίδου.

Στους πρωταγωνιστές του clip ήταν και ο Luke Carlito. O άνθρωπος με τα πολλά πρόσωπα και τα χίλια ταλέντα! Από επιχειρηματίας μέχρι και καλλιτέχνης και όλα αυτά για την αγάπη του για τα παιδιά !

Αξίζει να σου αναφέρουμε ακόμα ότι το εξώφυλλο του τραγουδιού είναι handmade απ’ όλους όσους συμμετείχαν και τα πιτσιρίκια! Είναι γεμάτο ζωγραφιές και όμορφα λόγια που με την βοήθεια της γραφίστριας Fabelina έγινε και εξώφυλλο αλλά και η αφίσα ενός πάρτι που θα γίνει μία ημέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον ίδιο χώρο στο Γκάζι. Φυσικά, είναι αφιερωμένη στουςμικρούς ήρωες της Φλόγας.

Όλα τα έσοδα της φιλανθρωπικής συναυλίας, όπου θα πάρουν μέρος δεκάδες DJs, θα πάνε στα παιδιά της Φλόγας.

Read More

And More