K. Χαρδαβέλας για το πρόβλημα υγείας: Όταν υπάρχει ψυχή, έχεις δύναμη ν’ αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου το “Βράδυ” της Παρασκευής, εκτός από την Patricia Field, ήταν και ο Κώστας Χαρδαβέλας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε για την σύζυγό του, Μαρία -με την οποία έχουν περίπου είκοσι χρόνια διαφορά ηλικίας- και αφορμή της σχέσης τους… ήταν ο Γιώργος Νταλάρας.

“Είχα μάθει ότι της Μαρίας της άρεσε πολύ ο Γώργος Νταλάρας… Εγώ μ τον Γιώργο είμαστε πολύ καλοί φίλοι… Έκανε τότε μια συναυλία εκείνος και την ρώτησα αν θέλει να πάμε μαζί. Εκείνη τρελάθηκε. Ε, από κει κι ύστερα… τα ξέρεις.”

Γιατί η Μελίνα Μερκούρη τον χαρακτήρισε κάποτε “βαμπίρ”;

“Είχαμε πάει στη Σάμο να την δούμε με την Μαρία, γιατί ήταν προεκλογική περίοδος και με το που μπήκαμε μέσα, μου λέει “Ρε Χαρδαβέλα, ένα βαμπίρ μου θυμίζεις”. Της λέω “γιατί ρε Μελίνα;” και μου απαντά “Έχεις βάλει το καλαμάκι στο κοριτσάκι και της ρουφάς το αίμα για να ζήσεις εσύ”…”.

Για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

“Είχα μια βαριά ασθένεια. Τελείωσε και τώρα είμαι μια χαρά. Tελείωσε, δεν υπάρχει τίποτα… Υπάρχει ψυχή! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ακόμα και τότε δεν κατέρρευσα από φόβο. Πίστευα από την αρχή ότι αυτό το πράγμα θα τελειώσει κι ότι θα είμαι απόλυτα καλά. Έβλεπα τον Τζόνυ Καλημέρη που πρόσφατα μιλούσε για το ίδι πρόβλημα υγείας που είχε. Το είχαμε περάσει την ίδια εποχή… Υπάρχει ψυχή, που σου δίνει μια “τρομακτική” δύναμη ν’ αντιμετωπίσεις ό,τι δυσκολία υπάρχει. Κάποια στιγμή ρώτησα τον γιατρό “τι θα γίνει, τι ξέρεις;” Μου είπε “Μόνο αυτός (ο Θεός) ξέρει.”. Τελείωσε όμως, δεν έχει μείνει τίποτα! Έκοψα και το τσιγάρο…”.

Πώς θέλει όμως τη γυναίκα γενικότερα… αλλά και ειδκότερα;
“Την γυναίκα την θέλω νοικοκυρά, καλή μάνα και πουτ… στο κρεβάτι (γέλια).”.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο zappit.gr

Read More

And More