Κ. Ζαρίφη: Τα 20 κιλά που έχασε και η συγκατοίκηση με τον σύντροφο της!

Ο γάμος, η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της, όλα όσα την κέρδισαν σε εκείνον, το μητρικό φίλτρο που έχει ξυπνήσει. Όλα αυτά εκμυστηρεύεται η Κατερίνα Ζαρίφη στο περιοδικό Hello και την Τζοβάννα Βλάχαβα ενώ εξηγεί και πως “ξεκλείδωσε” τη θηλυκότητά της ποζάροντας πιο σέξι από ποτέ.

Τι την έκανε να ενισχύσει την θυληκότητά της
Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να μάχεσαι τη θηλυκή σου πλευρά αλλά να την αγκαλιάζεις. Από παιδί είχα μάθει να μάχομαι τη θυληκότητά μου: άρβυλες, τζην, δερμάτινα κ.α. Ένιωθα ότι οι γυναίκες είμαστε σε μια μόνιμη διαμάχη με τους άντρες. Ήμουν φανατική φεμινίστρια αλλά είχα φτάσει στο άλλο άκρο του φεμινισμού, ότι δηλαδή τα superior όντα είναι οι γυναίκες. Δεν ισχύει όμως και λυπάμαι που το λέω. Η κατάσταση είναι 50-50. Αλλού υπερέχουν οι άντρες και αλλού εμείς.

Τα κιλά που έχασε
Η “μεταμόρφωσή” μου ξεκίνησε από το πρωινό στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Μουτσινά. Από τότε μέχρι σήμερα περίπου 20 κιλά. Τους τελευταίους τρεις μήνες έχασα 12 κιλά.

Οι σκέψεις της για το γάμο
Είμαι πολύ χύμα με αυτό το ζήτημα και πλέον το έχουν καταλάβει και οι γονείς μου. Ίσως κατά βάθος φοβάμαι το γάμο, γι’ αυτό και ως παιδί δεν το είχα ποτέ ονειρευτεί. Δεν έχω μεγαλώσει με το πρότυπο της Ελληνίδας που πρέπει μαι μέρα να ντυθεί τούρτα και να την περιφέρουν. Μου αρέσουν τα γλέντια, μου αρέσει να βλέπω άλλους να παντρεύονται αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο για εμένα. Βέβαια, μπορεί μια μέρα να πάω στο Λας Βέγκας και να παντρευτώ με παπά τον Έλβις.

Η συγκατοίκηση με το σύντροφό της
Δεν θα αφήσω εντελώς το σπίτι μου στα Πατήσια, θα είναι ημισυγκατοίκηση. Ουσιαστικά έχω φύγει από το σπίτι μου καθώς συχνά μένω στο σπίτι του καλού μου. Η καθημερινή επαφή είναι λίγο απειλητική για τον έρωτα. Είναι καλό να μένει και μόνο του ένα ζευγάρι και να έχει και χρόνο για τον εαυτό του ή για τους φίλους του. Ένα μαγικό δωμάτιο απομόνωσης πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.
Με τον Γιάννη είμαστε ταιριαστοί μεταξύ μας που ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα γινόταν κάποια στιγμή αυτό. Είχαμε τα ίδια χούγια, και πιστέψτε με το πιο σημαντικό πράγμα σε μια συγκατοίκηση είναι η λέξη χούι. Μπορεί να είναι λίγο αστεία καθώς ακούγεται σαν λάστιχο που σκάει, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Είναι το στοιχείο εκείνο που σε ενώνει με τον άλλον ή σε χωρίζει. Πρέπει να ταιριάζεις απόλυτα με τον άλλο για να προχωρήσεις στη συμβίωση, αλλιώς η σχέση διαλύεται πολύ γρήγορα σαν πύργος Jenga.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More