Κ. Ζυγούλη: Οι προετοιμασίες για τον ερχομό του νέου μωρού!

Λίγες ημέρες μετά το νέο έτος η Κάτια Ζυγούλη αναμένεται να φέρει στον κόσμο το 5ο μέλος της οικογένειας Ρουβά. Το μοντέλο ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την δεύτερη κόρη της ενώ έχει ήδη ξεκινήσει της προετοιμασίες για το
παιδικό της δωμάτιο.

/

Η Κάτια θέλει να είναι όλα έτοιμα πριν από τα Χριστούγεννα και πολλές φορές μάλιστα την βοηθάει και η μικρή Αναστασία. Η πρωτότοκη κόρη του Σάκη ανυπομονεί να αποκτήσει αδελφούλα, να μεγαλώσει γρήγορα και να κάνουν μαζί βόλτες με τα ποδήλατα.

/

Άλλωστε όλη η οικογένεια αγαπάει τις βόλτες! Η σύντροφος του Σάκη Ρουβά φροντίζει να περπατάει αρκετά σύμφωνα με τις οδηγίες του γυναικολόγου της αλλά και γιατί η Αναστασία και ο μικρός Αλέξανδρος απολαμβάνουν αυτές τις εξόδους.

/

Μία από τις πρόσφατες βόλτες τους ήταν το μεσημέρι της Κυριακής στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Μαζί με την Κάτια και τα δυο της παιδιά ήταν κι ένα φιλικό της ζευγάρι με τον δικό τους γιο ο οποίος είναι ο αγαπημένος φίλος της τετράχρονης Αναστασίας.

/

Ο μικρός Αλέξανδρος μάλιστα, σε στυλ που μοιάζει πολύ αυτό του διάσημου μπαμπά του, έκανε τα πρώτα του βήματα ενώ μέχρι τώρα τον έχουμε συνηθίσει στην αγκαλιά των γονιών του ή στο καρότσι.

/

Διάβασε περισσότερα στο Hello και ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More