Και μέσα σε όλα, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Σίσσυ Χρηστίδου, τα ξαναβρήκαν! Βίντεο

Μπορεί να μην μάθαμε ποτέ τι έγινε ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά το σίγουρο είναι ότι υπήρξε κάποια παρεξήγηση και ο Δημήτρης μπλόκαρε τη παρουσιάστρια του open στο instagram. Τώρα όμως φαίνεται ότι η σχέση τους είναι καλύτερη και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στο live που έκανε λόγω… καραντίνας όλων μας στο instagram με την Νάνσυ Παραδεισανού!

Ο Δημήτρης είπε μεταξύ άλλων στην Νάνσυ, ότι μίλησε με την Σίσσυ και ότι κανόνισαν να βρεθούν, όταν τελειώσει όλο αυτό και να μιλήσουν!

Δες το βίντεο με τη συνομιλία Νάνσυς Δημήτρη

Πώς είχε γίνει γνωστή η παρεξήγηση μεταξύ τους!

Το γεγονός είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της η Σίσσυ λέγοντας:

“Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα;

Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπαίνω από το προφίλ του Έλα χαμογέλα και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει.

Αν μπεις στα social τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε” είχε πει στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε απαντήσε σκληρά, λέγοντας:

“Η Σίσσυ ξέρει πολύ καλά γιατί την έχω μπλοκάρει. Θα την κάνω πέντε φορές ακόμα block, θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται αναφορά στους γονείς μου, να τους αφήσουν ήσυχους. Η Σίσσυ ήθελε απλά να αναφέρει το γεγονός πως την έχω κάνει block και χρησιμοποίησε ως πρόφαση την απώλεια της μητέρας μου.

Όποιος ήθελε να μου στείλει συλλυπητήρια το έκανε, πήρε τηλέφωνο και τους ευχαριστώ όλους. Δεν μπορώ να ακούω για συλλυπητήρια μέσω Instagram”.

Όπως φαίνεται άλλη μια ΄κόντρα” στην ελληνική showbiz μόλις τελείωσε!

 

Read More

And More