Και στα… δικά μας τώρα! Επιστρέφουν τα “Αποκαλυπτικά”…

Με θέματα αποκλειστικά… αποκαλυπτικά ταράζει τα «νερά της show biz». Νιώθει τον παλμό του τηλεθεατή και αποκαλύπτει πάντα με έγκυρη πληροφόρηση, την αλήθεια των γεγονότων. Οι τηλεθεατές στήριξαν και ανέδειξαν τα «Αποκαλυπτικά» και εμείς θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας, για ακόμη μια χρονιά.
Τo αξιόπιστο και έγκαιρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις και τα συγκλονιστικά γεγονότα που απασχολούν τον κόσμο του θεάματος, θα είναι και φέτος στο επίκεντρο της θεματολογίας. Στις επιτυχίες της εκπομπής συγκαταλέγονται και συνεντεύξεις από πρόσωπα που σπάνια αποφασίζουν να εκτεθούν και να μιλήσουν δημόσια.
Ο κεντρικός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, αλλά και τα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν, ενημερώνουν τον τηλεθεατή για ό, τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, με πολλή δουλειά, ολοκληρωμένα ρεπορτάζ και ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα που τιμούν την εκπομπή με την παρουσία τους. Μόνο εδώ μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα θέματά είναι αποκλειστικά!
Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Μένιος Φουρθιώτης και η ομάδα του κέρδισαν τους τηλεθεατές και να έγιναν η αγαπημένη συνήθεια τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:55, μείνετε συντονισμένοι στο «Ε», γιατί τα «Αποκαλυπτικά» έρχονται με ανανεωμένη διάθεση και υπόσχονται να σας συναρπάσουν και φέτος.

Read More

And More