Καίτη Γαρμπή: Κόλαφος για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη – «Ήταν έρμαιο στις ορέξεις τους, νιώθω ντροπή»

Η Καίτη Γαρμπή δεν μασάει τα λόγια της και όταν βλέπει γύρω της αδικία και τραγικά γεγονότα βγαίνει μπροστά και υπερασπίζεται κάθε θύμα που έχει αντιμετωπίσει οποιαδήποτε μορφής κακοποίηση.

Εδώ και δύο 24ωρα έχει προκληθεί σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη. Η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση και σχολίασε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Twitter:

«Την νάρκωσαν, την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορέξεις τους. Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει και με ντροπιάζει. Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα.
Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

 

Η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι βρέθηκε σε ένα πάρτι Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη συμπρωτεύουσα, όταν μια ομάδα ανδρών την νάρκωσαν και τη βίασαν. Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ήταν εκείνος που γνωστοποίησε την σοκαριστική υπόθεση στα social media. (Διάβασε όσα αποκαλύπτει στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι)

Read More

And More