Καλομοίρα: Δες το εξώφυλλο που έκανε πριν γίνει μανούλα [pic]

Καλομοίρα: Δες το εξώφυλλο που έκανε πριν γίνει μανούλα [pic] | tlife.gr

Πρόκειται για μια full time μαμά. Όπως κάθε σύγχρονη γυναίκα, έτσι και εκείνη, τρέχει καθημερινά προκειμένου να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις της. Ο λόγος για την Καλομοίρα, η οποία διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μένει μόνιμα με την οικογένειά της στην Νέα Υόρκη, αλλά όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, επισκέπτεται την χώρα μας και ζει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγό της, Γίωργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά. Άλλωστε, η Καλομοίρα έμενε χρόνια στην Ελλάδα και είναι στενά συνδεδεμένη με τη χώρα μας.

Την εποχή που η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειο, η Καλομοίρα έβλεπε το όνειρο της να γίνετε πραγματικότητα. Θέλοντας να θυμηθεί τις παλιές εποχές, η γλυκιά μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το 2011, όταν δηλαδή ήταν 26 χρόνων. H τραγουδίστρια ήταν ένα χρόνο παντρεμένη με τον άντρα της αλλά ακόμα δεν είχε φέρει στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της.

Δες τη φωτογραφία:

 

READ more