Καλομοίρα: Δίνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες! [pic]

Καλομοίρα: Δίνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες! [pic] | tlife.gr

Μπορεί να είναι μόλις 33 ετών, όμως η Καλομοίρα έχει καταφέρει πολλά στη ζωή της. Μια επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι, έναν γάμο, τρία πανέμορφα παιδιά και πολλούς, καλούς φίλους. Υπάρχει κάτι άλλο που να ομορφαίνει περισσότερο τη ζωή μας από αυτές τις αξίες; Η απάντηση είναι όχι!

Η γνωστή τραγουδίστρια τώρα βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Τα παιδάκια της συνεχώς μεγαλώνουν και οι γονείς τους έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι και ευτυχισμένοι. Ωστόσο, στη ζωή της γλυκιάς μανούλας δεν ήταν πάντα όλα τόσο ρόδινα. Η Καλομοίρα έχει βιώσει την απώλεια, έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του ενός γιου της, έχει δει το σώμα της να αλλάζει μετά τις εγκυμοσύνες και έχει ιδρώσει για να επανέλθει στις αναλογίες της.

Όπως και εσύ, έτσι και εκείνη ζει τη ζωή και ότι εκείνη περιλαμβάνει. Το βράδυ της Τρίτης, η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία όλο νόημα. Ειδικότερα, ανέβασε ένα quote, προκειμένου να χαρίσει δύναμη και αυτοπεποίθηση σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και το οποίο έγραφε: «Εγώ μπορώ. Εγώ θα το κάνω. Μόλις το έκανα. Ποτέ μην σταματήσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας.»

Δες τη φωτογραφία:

READ more