Καλομοίρα: Εκτός Eurovision την τελευταία στιγμή η τραγουδίστρια

Εκτός Eurovision φαίνεται πως έμεινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η Καλομοίρα. Η γνωστή τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στην Αμερική με τον σύζυγο και τα παιδιά της προετοιμαζόταν πυρετωδώς εδώ και αρκετούς μήνες για την πρόταση που θα κατέθετε στην επιτροπή της ΕΡΤ προκειμένου να είναι εκείνη που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό. (δες εδώ που την είχε συναντήσει ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον περασμένο Mαϊο)

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν όμως εδώ και μερικές ώρες η Καλομοίρα δεν κατέθεσε ποτέ το τραγούδι που είχε ετοιμάσει (η προθεσμία ήταν μέχρι χθες το βράδυ) καθώς ένιωσε πως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τον διαγωνισμό δεν την πιστεύουν όσο θα έπρεπε.

Το TLIFE επικοινώνησε με συνεργάτη της τραγουδίστριας που επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντάς μας μάλιστα πως παρότι η Καλομοίρα επιθυμούσε πολύ να λάβει μέρος και πάλι στον διαγωνισμό έχοντας ετοιμάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια η “ανασφάλεια” που την έκαναν να νιώσει τα πρόσωπα που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση, ήταν και ο λόγος που την έκανε να αλλάξει γνώμη.

Read More

And More