Κανονικά η συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου την Κυριακή στο Ηρώδειο

Κανονικά η συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου την Κυριακή στο Ηρώδειο | tlife.gr

Παρά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών η μεγάλη και sold out συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παραγωγοί της μεγάλης μουσικής βραδιάς επικοινώνησαν με πολλούς μετεωρολόγους και τους επιβεβαίωσαν ότι την Κυριακή το βράδυ ο καιρός θα είναι καλός και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. (τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα)

O Τόλης Βοσκόπουλος  θα φέρει στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα   τραγούδια  της  ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας  ζωής. Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διέυθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα ενθουσιάζοντας το κοινό.

Ο  Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο! Με τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια του που έμειναν αναλλοίωτα μέσα στον χρόνο.Την σκηνοθεσία της συναυλίας έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.

 

READ more