Kate Moss: “ποτέ δεν έκανα ηρωίνη!”

Είναι top model τα τελευταία 20 χρόνια αλλά η Kate Moss πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές μέχρι να καταξιωθεί στον χώρο. Ήταν το 1993 όταν η ίδια δέχτηκε τεράστια κριτική και επίθεση ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, τότε στον κόσμο της μόδας είχε ξεκινήσει μια τάση με το όνομα Heroine chic και πολύ ήθελαν την Kate Moss να είναι η απόλυτη προσωποποίηση της τάσης αυτής.

Όμως, για πρώτη φορά το 38χρονο μοντέλο αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με ναρκωτικές ουσίες και μάλιστα λέει ότι δεν την ένοιαζε για το τι λέει ο κόσμος. Μάλιστα, σήμερα γράφει μια αυτοβιογραφία με τον τίτλο Kate: The Kate Moss book στην οποία αναλύει εκείνη την περίοδο της ζωής της και εξηγεί πως όλοι γύρω της έκαναν λάθος.

Αν ήμουν ανορεξική ή αν έκανα ηρωίνη ίσως να με αφορούσε τι έλεγαν οι άλλοι για μένα. Αλλά δεν ήμουν τίποτα από όλα αυτά που μου χρέωναν. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο μέχρι και ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Bill Clinton είχε σχολιάσει την μικροσκοπική της σιλουέτα αφήνοντας υπονοούμενα για χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όμως, μέχρι σήμερα η Kate ποτέ δεν είχε απαντήσει!

/

Στο βιβλίο της η Kate γράφει: αυτά που έλεγαν δεν είχαν καμία σχέση με μένα. Οπότε αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν την αλήθεια.

/

Ο λόγος που η Kate Moss δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ήταν γιατί άκουγε την συμβουλή του πρώην συντρόφου της, Johny Depp ο οποίος την είχε συμβουλεύσει Ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μην εξηγείς!.

Πράγματι, η Kate Moss είναι από τους ελάχιστους διάσημους που δεν έχουν twitter ή facebook καθώς πιστεύει ότι το να είναι ακριβοθώρητη ή το να μην μοιράζεται τις σκέψεις της λειτουργεί προς όφελός της!

Read More

And More