Kate Upton: Το τρυφερό μήνυμα και η πρώτη φωτογραφία από το γάμο της!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μια ρομαντική τελετή στην Τοσκάνη της Ιταλίας παντρεύτηκε τον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ, Justin Verlander, η Kate Upton. Το μοντέλο του Sports Illustrated και ο παίκτης του baseball είναι μαζί από το 2014 και αρραβωνιάστηκαν το 2016. Ο αρραβώνας του ζευγαριού έγινε γνωστός στο περσινό Met Gala, που η ξανθιά καλλονή είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα διαμαντένιο μονόπετρο.

Η νιόπαντρη πλέον σεξοβόμβα δημοσίευσε, την Τρίτη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από την τελετή, γράφοντας στη λεζάντα πόσο τυχερή νιώθει.

“Νιώθω τυχερή που παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο», ευχαριστώντας παράλληλα την οικογένεια και τους φίλους που ήταν παρόντες. Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Justin, υπό την λεζάντα «ευτυχισμένη σύζυγος, ευτυχισμένη ζωή. Τι υπέροχο ξεκίνημα του κοινού μας ταξιδιού!”, ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

I feel so lucky that I got to marry my best friend!! @justinverlander Thank you to our family and friends for making this weekend so fun and magical!(@ktmerry )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις

Read More

And More