Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι περνάει το καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο – Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Δαλάκα περνάει το φετινό καλοκαίρι… ελεύθερη και ωραία, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τον εαυτό της και την οικογένειά της.

Όπως σου αποκάλυψε αποκλειστικά το TLIFE, η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε (ξανά) να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Μετά τον χωρισμό της, η Κατερίνα Δαλάκα έχει «οργώσει» τα ελληνικά νησιά μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Η όμορφη αθλήτρια παραθερίζει στα όμορφα νησιά των Κυκλάδων όπως στην Πάρο και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές τόσο με την οικογένειά της όσο και με τους φίλους της.

Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε να περάσει ένα οικογενειακό καλοκαίρι, δίνοντας προτεραιότητα στους συγγενείς της, οι οποίοι στέκονται σαν βράχος στο πλευρό της σε κάθε δυσκολία. Η αθλήτρια προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της, ζώντας ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Η Κατερίνα Δαλάκα με τον αδερφό της στις καλοκαιρινές διακοπές τους

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα προσωπικά της social media, βλέπουμε την Κατερίνα Δαλάκα να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και να είναι πιο ήρεμη και χαλαρή από ποτέ.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρηση της αθλήτριας από το Survivor All Star, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Οι δύο τους χώρισαν λίγο πριν την αναχώρηση της αθλήτριας για τον Άγιο Δομίνικο. Τότε, έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας θεωρούσε πως ήταν λάθος η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης για τρίτη φορά.

Ωστόσο, η σύντομη επιστροφή της αθλήτριας στην Ελλάδα, λόγω της αποβολής της από το παιχνίδι, έφερε την επανασύνδεση. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αχώριστοι, μέχρι που «έσκασε» η είδηση πως το ζευγάρι χώρισε ξανά. Οι πηγές του TLIFE ανέφεραν πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα και την εξέλιξή τους…

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More