Κατερίνα Γερονικολού: Στην παρουσίαση της συλλογής ρούχων με celebrities! Φωτογραφίες

Κατερίνα Γερονικολού: Στην παρουσίαση της συλλογής ρούχων με celebrities! Φωτογραφίες | tlife.gr

Από τις επιχειρηματίες που δεν μένουν ποτέ σε ησυχία η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα στο χώρο της ένδυσης, αφού μετά το «ντύσιμ0» των σπιτιών με τα διάσημα χαλιά της, αποφάσισε να ντύσει και… τις κυρίες με τα  ρούχα της!  Έτσι χθες έκανε την παρουσίαση της χειμερινή κολεξιόν ρούχων με την υπογραφή της τα οποία περιλαμβάνουν λαμπερά κομμάτια με παγιέτες αλλά πιο καθημερινά και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες αφού η σειρά έχει και νεανικά αλλά και ρούχα για πιο ώριμες κυρίες!

Χθες η Δέσποινα Μοιραράκη έδειξε για πρώτη φορά  την συλλογή με τα ρούχα της στις διάσημες φίλες της και βρέθηκαν στην έκθεσή της στο Χίλτον – που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δελεμβρίου-  κυρίες από το χώρο της showbiz και όχι μόνο! Ανάμεσα σ΄αυτές και η Κατερίνα Γερονικολού η οποία πόζαρε μαζί με την Δέσποινα και εκείνη την ξενάγησε στις νέες fashion δημιουγίες της

Η ηθοποιός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά! Ο έρωτάς της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ έχει μεγάλη επιτυχία τόσο στο «Τατουάζ» του Alpha, όσο και ως Λίζα Πετροβασίλη στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο Ήβη.

Δες φωτογραφίες

Η Κατερίνα ποζάρει με φόντο τις λαμπερές δημιουργίες της Δέσποινας που μετά τα χαλιά

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

READ more