Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: Οι στενές φίλες που έγιναν δυο ξένες; Από τα αποθεωτικά σχόλια στον… πάγο

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Τρεις πρωταγωνιστές σε μία ιστορία που μετρά μήνες και εξελίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου, σε hot διαδικυακό lifestyle θέμα, όταν δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης στον πρώην της Κατερίνας, γνωστό εφοπλιστή σε γκέι κλαμπ στο Γκάζι

 

Η στενή φιλία, τα αποθεωτικά σχόλια και η στήριξη

Το όχι πολύ μακρινό 2020, ο Νίκος Μουτσινάς είχε κάνει δώρο στην Δανάη Μπάρκα ένα… κάδρο της Κατερίνας Καινούργιου για το πλατό της εκπομπής της στο Mega. Τότε η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Την Κατερίνα κορόνα στο κεφάλι μας. Άστη εδώ να μας φέρει γούρι. Θέλω να σας πω το εξής γιατί εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Εκτός ότι η Κατερίνα εμένα είναι ένας δικός μου άνθρωπος, εννοώ έχουμε επαφή, μιλάμε, είναι φίλη μου και αγαπιόμαστε πολύ, θέλω να σου πω Νίκο να είσαι έτοιμος γιατί δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Ετοιμάζουμε μια έκπληξη για πάρτη σου και όταν την έχω έτοιμη θα χαρείς πολύ».

Οι δυο γυναίκες πολλές φορές συναντιόντουσαν στα παρασκήνια του J2US μιας και διατηρούν στενή φιλία με τον Νίκο Κοκλώνη. Σε ένα από τα Instagram Stories που είχαν μοιραστεί, φαίνεται ότι η μία συμπαθούσε πολύ την άλλη, κάνοντας αστειάκια μεταξύ τους. 

 

Τον Ιούνιο 2022, η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στη Δανάη Μπάρκα, μετά τον σχολιασμό που είχε δεχτεί η παρουσιάστρια του Mega από την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Τότε, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε αναδημοσιεύσει φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό από την παραλία και είχε γράψει: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η no1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά». 

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κοινοποιήσει το βίντεο με την απάντηση που είχε δώσει η Δανάη Μπάρκα και της είχε γράψει: «Είναι δυνατόν να απολογείσαι για τα σχόλια μιας… θλιβερής προσωπικότητας; Είσαι θεά φίλη μου… και στο σώμα και στην ψυχή! Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για πολλά να ξέρεις».

Δανάη Μπάρκα: Οι κοινές εμφανίσεις με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τα on air μηνύματα “καρφιά”

Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο, άρχισαν να κυκλοφορούν κάποιες φήμες ότι ίσως η Δανάη Μπάρκα να έχει έρθει κοντά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε διστάσει να σχολιάσει τα δημοσιεύματα μέσα από την εκπομπή της.

«Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά. Είδα τη Δανάη σε κάποια στιγμή από μακριά, δε χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του, «θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε», το να πετάς υπονοούμενα με κούπες και τέτοια… Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, είχε προσθέσει: «Το λέω γενικότερα. Εγώ λειτουργώ έτσι. Όταν κάποιο άνθρωποι με τους οποίους έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, σε μια άτυχη στιγμή σου, γιατί έφταιγα, σου φέρονται έτσι, δε θέλω να έχω επαφές. Αυτό. Και επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Σε όλο αυτό, είχαν προηγηθεί τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά στην Super Κατερίνα, με τη Δανάη Μπάρκα να παίρνει θέση υπέρ της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ και κατά της πρώην φίλης της. Πώς;

Σηκώνοντας μία κούπα με το λογότυπο της εκπομπής Fay’s Time!

… αλλά και τα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα και η κοινή φωτογραφία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μια φιλία που δυστυχώς φαίνεται να έληξε άδοξα πιθανόν για τα μάτια ενός άνδρα. Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια μέχρι στιγμής, ωστόσο το unfollow στην Δανάη Μπάρκα στο Instagram λέει πολλά παραπάνω…

Read More

And More