Κατερίνα Καινούργιου: Διαλέγει σταυρό για τον βαφτισιμιό της! [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Διαλέγει σταυρό για τον βαφτισιμιό της! [pics] | tlife.gr

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου! Η όμορφη παρουσιάστρια εκτός ότι ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στην τηλεόραση, έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού Νάσου Αναστασόπουλου. Η Κατερίνα και ο Νάσος ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο τους τελευταίους μήνες και παρά τη μικρή διάρκεια της σχέσης τους έχουν κάνει αρκετές αποδράσεις μαζί είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, δεν ανυπομονεί μόνο για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και για ακόμη έναν πολύ σπουδαίο λόγο. Η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται σε λίγο καιρό να γίνει νονά και να βαφτίσει το μωρό της καλύτερης της φίλης και η χαρά της δεν κρύβεται!

Η Κατερίνα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και πηγαίνει σχεδόν καθημερινά στα μαγαζιά, προκειμένου να καταφέρει να δημιουργήσει την πιο παραμυθένια βάφτιση.

Φυσικά, ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έπρεπε να αγοράσει για τον νεοφώτιστο είναι ο σταυρός του! Έτσι πριν μερικές, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Κηφισιάς και επέλεξε έναν πανέμορφο βαφτιστικό σταυρό για τον βαφτισιμιό της.

 

READ more