Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά στο trailer της Μαγγίρα και το αιχμηρό σχόλιο του πατέρα της

Στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί από χθες το απόγευμα ανάμεσα στην ίδια και την Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή το trailer που κυκλοφόρησε χθες για την εκπομπή της αναφέρθηκε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη δική της εκπομπή. (δες εδώ το trailer που ξεσήκωσε αντιδράσεις)

«Και εμένα χθες με τάγκαρε κάπου ο Χάρης Λεμπιδάκης – να μην αναφερθούμε στο θέμα- και το έκανα εγώ repost, γιατί δεν ήμουν καλά και είχα στεναχωρηθεί και έγραφαν μετά ότι το έγραψα εγώ. Πολλές φορές το repost έχει να κάνει με κάτι που έχεις αγανακτήσει και θες να πεις ότι συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν θες να το γράψεις επειδή δεν είναι σωστό και δεν είναι εκλεπτυσμένο. Κατινιά μεν και αυτό, αλλά οι περισσότεροι το κάνουμε. Το έχω κάνει και εγώ, γιατί πολλές φορές νιώθεις την αδικία και νιώθεις στεναχωρημένος και λες έλα ρε θα το κάνω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. (δες εδώ το χρονικό της κόντρας των δυο γυναικών)

Ωστόσο, θέση στο θέμα θέλησε να πάρει και ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου ο οποίος έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο κάτω από το βίντεο του trailer απευθυνόμενος στη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!», έγραψε ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου.

Read More

And More