Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό tour στο Ιόνιο μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη [pics]

Γεμάτο υπέροχα ταξίδια είναι το φετινό καλοκαίρι για την Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, ανακαλύπτουν τις ομορφιές της Ελλάδας γυρίζοντας από νησί σε νησί και εξερευνώντας γνωστές και άγνωστες γωνιές της Ελλάδας. Το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού έκανε μερικές αποδράσεις στις Κυκλάδες και μια εκδρομή στο Γαλαξίδι, ετοίμασε τις αποσκευές του για το Ιόνιο.

Πρώτη στάση του tour τους ήταν η Ζάκυνθος, η οποία μάγεψε την Κατερίνα Καινούργιου, μιας και την επισκεπτόταν για πρώτη φορά. Οι δυο τους βρέθηκαν στην διάσημη παραλία Ναυάγιο και κολύμπησαν στα γαλαζοπράσινα νερά απολαμβάνοντας το εντυπωσιακό θέαμα. Επόμενος σταθμός του ζευγαριού είναι οι Αντίπαξοι. Το ζευγάρι εξερεύνησε τις μαγευτικές παραλίες του μικροσκοπικού νησιού, γεύτηκε τοπικά εδέσματα και απόλαυσε το αυγουστιάτικο ηλιοβασίλεμα καταμεσής του πελάγους.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδωσε μια γεύση από τις διακοπές τους.

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Καινούργιου απαθανατίζει το απίθανο ηλιοβασίλεμα στο Ιόνιο.

Read More

And More