Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδια για χάρη του έρωτα! Η σχέση από απόσταση με τον Νάσο Αναστασόπουλο [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδια για χάρη του έρωτα! Η σχέση από απόσταση με τον Νάσο Αναστασόπουλο [pics] | tlife.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του νέου της συντρόφου. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι ξανά ερωτευμένη και δεν έχει κανέναν πλέον λόγο να το κρύβει. Μετά από περίπου τρία χρόνια μοναξιάς, η όμορφη Κατερίνα βρήκε επιτέλους τον άντρα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να την κάνει ευτυχισμένη. Η σχέση της με τον γοητευτικό Νάσο Αναστασόπουλο την έχει ανανεώσει και οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε λεπτό μαζί!

Μπορεί το ζευγάρι να χωρίζεται από αρκετά χιλιόμετρα, μιας και ο 27χρονος Νάσος ζει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου εργάζεται στον τομέα των οικονομικών, αλλά η απόσταση δεν έχει σταθεί ούτε για μια στιγμή εμπόδια στον έρωτά του. Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκει ευκαιρίες και κάθε τόσο μπαίνει στο αεροπλάνο για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της. Όμως και ο Νάσος Αναστασόπουλος – όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν – επιστρέφει στην Ελλάδα για να βρεθεί στην αγκαλιά της Κατερίνας.

“Είναι πολύ ερωτευμένη. Ο Νάσος είναι ο ιδανικός σύντροφος. Η Κατερίνα δίπλα του είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Της αρέσει πολύ να ταξιδεύει. Τώρα έχει έναν λόγο παραπάνω. Η Κατερίνα αισθάνεται πολύ όμορφα όταν πηγαίνει στο Λονδίνο. Κυκλοφορεί πιο άνετα και αυτό της χαρίζει μια αίσθηση ελευθερίας που την απολαμβάνει”, εκμυστηρεύεται στην εφημερίδα Real News άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρει στο πρόσωπο του Νάσου έναν άντρα που της παρέχει ασφάλεια και σιγουριά, ενώ όσοι την ξέρουν πιστεύουν πως η παρουσιάστρια έχει βρει το άλλο της μισό!

READ more